Γενικά

23 Σεπτεμβρίου 2014 17:31

Αφιέρωμα της Daily Mail στην εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Η 18χρονη Μαρία-Ολυμπία, κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, συγκρίνεται με την Δούκισσα του Κέμπριτζ.

-

Βασιλείς και πριγκίπισσες «ανακάλυψε» στην Ελλάδα η βρετανική ταμπλόιντ Daily Mail, η οποία παρουσιάζει ένα εκτενές αφιέρωμα στην 18χρονη εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, τη Μαρία-Ολυμπία.

«Η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη προσοχή των δημοσιογράφων που ασχολούνται με το ρεπορτάζ των βασιλικών οικογενειών, ωστόσο υπάρχει και μία γαλαζοαίματη που ετοιμάζεται να κατακτήσει τον κόσμο», αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας.

Ο λόγος για την Μαρία-Ολυμπία, κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου, η οποία σπουδάζει υποκριτική, ιστορία της τέχνης, γραφιστική και φωτογραφία στο Λονδίνο.

Η νεαρή καλλονή φωτογραφήθηκε για τα περιοδικά Tatler και W, ενώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό συνοδεύει το αφιέρωμα της Daily Mail.

Γεννημένη στη Νέα Υόρκη, η Μαρία-Ολυμπία μεγάλωσε στο Λονδίνο και ζει μαζί με τους γονείς και τα αδέρφια της, τον 15χρονο Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον 13χρονο Αχιλλέα-Ανδρέα, τον 9χρονο Οδυσσέα-Κίμωνα και τον 5χρονο Αριστείδη-Σταύρο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)