Lifestyle

09 Σεπτεμβρίου 2014 10:33

Πού είναι οι γυμνόστηθες της Sun;

Η 3η σελίδα της βρετανικής εφημερίδας The Sun είναι η μόνη σελίδα με ονοματεπώνυμο: Σελίδα 3: γυμνόστηθη Βρετανή.

-

Η σελίδα 3 της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας Sun είναι από το 1970 που φιλοξενεί μία γυμνόστηθη Βρετανή, έχοντας γίνει η πιο γνωστή σελίδα παγκοσμίως.

Από την περασμένη Πέμπτη όμως δεν υπάρχει γυμνόστηθο μοντέλο να την κοσμήσει.

Αντί αυτού, ντυμένα μοντέλα εμφανίζονται. Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή, στην 3η σελίδα βρισκόταν η Κιμ Καρντάσιαν σε γυμνή φωτογράφιση, αλλά με τις θηλές της καλυμμένες!

Αναλόγως και στη σημερινή της έκδοση η Sun φιλοξενεί το μοντέλο Michelle Keegan και πάλι ντυμένο!

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της βρετανικής εφημερίδας, στη σελίδα 3 φιλοξενούνται τόπλες μοντέλα, αλλά όταν δεν υπάρχουν φωτογραφίσεις τους, δεν αποκλείεται να αντικατασταθούν με ντυμένα μοντέλα. Η  Mariah Carey ήταν μία από τις ντυμένες παρουσίες που φιλοξενήθηκαν στην πασίγνωστη σελίδα.

Όμως  όσο μεγάλη και να είναι η αποδοχή της συγκεκριμένης σελίδας, δεν είναι σπάνιες και οι διαμαρτυρίες για αυτήν, σύμφωνα με τις οποίες εξευτελίζεται το γυναικείο φύλο.

Πρόσφατα οι καταναλωτές των σούπερ μάρκετ Tesco συγκέντρωσαν 203.000 υπογραφές για να αποσυρθούν από τα ράφια των καταστημάτων εφημερίδες και περιοδικά με γυμνές φωτογραφίσεις.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ αρνείται, μέσω των εκπροσώπων της, ότι θα αποσύρει τα επίμαχα έντυπα. Από την άλλη, η Sun άρχισε να…ντύνει τα μοντέλα της.

Ίδωμεν…

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)