Lifestyle

11 Ιουλίου 2014 11:43

Η Μπιογιονσέ χρηματοδοτεί την κατασκευή σπιτιού αστέγων

Μία γενναιόδωρη πράξη έκανε η Μπιογιονσέ που αξίζει πολλά συγχαρητήρια, καθώς δώρισε «αθόρυβα» 7 εκατομμύρια δολάρια για να δημιουργηθεί ένα καταφύγιο αστέγων στην πατρίδα της.

-

Η Μπιογιονσέ εκτός από μεγάλη σταρ, όπως δείχνουν οι πράξεις της φαίνεται πως έχει και μεγάλη καρδιά.  

Όπως αποκάλυψε τοπικό μέσο ενημέρωσης της πατρίδας της, του Τέξας, η μεγάλη σταρ έχει ξεκινήσει από το 2007 την κατασκευή ενός οικοδομήματος για τη φιλοξενία αστέγων. Όλο το πρότζεκτ κόστισε επτά εκατομμύρια δολάρια και είναι γνωστό ως «Knowles-Temenos Place Apartments».

Σήμερα στο κέντρο φιλοξενούνται 43 άτομα, άντρες και γυναίκες, στους οποίους παρέχεται πλήρης σίτιση, εκπαίδευση για δουλειά, εξετάσεις για HIV/AIDS και διάφορες άλλες υπηρεσίες ειδικά προσαρμοσμένες ώστε όλοι να είναι ουσιαστικά αυτο-εξυπηρετούμενοι.

Ο ιερέας που πάντρεψε την Beyonce με τον Jay-Z και που την καθοδήγησε πνευματικά σε όλη της την προσπάθεια μέχρι τη δημιουργία του κέντρου δηλώνει: «Είναι καταπληκτικός άνθρωπος. Έχει απίστευτη καρδιά και είναι πάρα πολύ συμπονετική με όσους έχουν ανάγκη».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)