Lifestyle

23 Ιουνίου 2014 13:55

Τι φορούν οι σταρ όταν δεν φορούν… εσώρουχο

Σηκώνουμε τα φορέματα των stars του Χόλιγουντ και σας αποκαλύπτουμε το «θαυματουργό» εσώρουχο που φορούν κρύβοντας αυστηρά ότι χρειάζεται…

-

 

Όταν τις βλέπουμε να εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί με σκισίματα που φτάνουν ψηλά, πολύ ψηλά, ορκιζόμαστε ότι από μέσα δεν φοράνε τίποτε.  Κι όμως ήρθε η ώρα της διάψευσης, καθώς οι διάσημες κυρίες με τη βοήθεια ενός πρωτοποριακού εσωρούχου φροντίζουν να καλύπτουν το «επίμαχο» σημείο.

Πρόκειται για ένα νέο εσώρουχο με την κωδική ονομασία c-string και έχει ήδη γίνει ανυπόστατο κομμάτι της γκαρνταρόμπας των stars του Χόλιγουντ, οι οποίες το φορούν και δεν διαγράφει το παραμικρό.

Αυτό φορούσε και η Κένταλ Τζένερ σε πρόσφατη εμφάνισή της, που προκάλεσε ποικίλα σχόλια, αυτό και η Λαίδη Χέρβεϊ, που φαίνονται στις φωτογραφίες.

Το c-string οφείλει το όνομά του στο σχήμα του και είναι κατασκευασμένο από μπανέλες για να κρατιέται στη θέση του, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία και είναι ντυμένο με ύφασμα ή δαντέλα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)