Lifestyle

22 Ιανουαρίου 2014 17:25

Ο Ματ Ντέιμον πήρε «Χρυσή Σφαίρα» για… το πόσιμο νερό του

Ο Αμερικανός ηθοποιός Ματ Ντέιμον βραβεύτηκε για τη φιλανθρωπική του δράση στο World Economic Forum του Νταβός, αλλά είδε το βραβείο αυτό ως τη Χρυσή Σφαίρα που δεν πήρε ποτέ!

-

 

Ο Ματ Ντέιμον τιμήθηκε για τον αγώνα του υπέρ της πρόσβασης όλων των ανθρώπων σε ασφαλές, πόσιμο νερό, μέσω ειδικών εγκαταστάσεων σε κάθε χώρα.

Ο διάσημος ηθοποιός, πάντως, βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει το μικρό του παράπονο για την απώλεια της Χρυσής Σφαίρας. Με χιούμορ ευχαρίστησε για τη μεγάλη τιμή, όπως είπε και τόνισε ότι αυτό το βραβείο είναι η Χρυσή Σφαίρα που ποτέ δεν του δόθηκε!

Σε πιο σοβαρό ύφος, ο Ντέιμον απηύθυνε έκκληση στους ισχυρότερους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες να βοηθήσουν την όλη προσπάθεια για πρόσβαση στο πόσιμο νερό.

"Η πρόσβαση στο νερό είναι η πρόσβαση στην εκπαίδευση, στην εργασία. Είναι το μέλλον που θέλουμε για τις οικογένειές μας και όλα τα μέλη της ανθρώπινης οικογένειάς μας», είπε ο Ματ Ντέιμον.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)