Lifestyle

19 Οκτωβρίου 2013 12:18

Προγαμιαίο συμβόλαιο πριν το γάμο στη Χαβάη για Τζολί και Πιτ

Τέρμα τα ψέματα! Όσες ήλπιζαν ότι ο Μπραντ Πιτ θα χωρίσει κάποια στιγμή την Ατζελίνα Τζολί θα απογοητευτούν σίγουρα όταν μάθουν ότι το διάσημο ζευγάρι παντρεύεται τα Χριστούγεννα στη Χαβάη. Πριν από το γάμο όμως μοιράζουν και την περιουσία τους!

-

Μπορεί οι φήμες να οργιάζουν και η είδηση να μην έχει επιβεβαιωθεί από τους εκπροσώπους Τύπου των διάσημων ηθοποιών, ωστόσο άνθρωποι του στενού κύκλου τους αναφέρουν ότι οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Αυτό, ωστόσο, που κάνει αίσθηση δεν είναι ο γάμος αυτός καθ αυτός, αλλά οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες περί προγαμιαίου συμβολαίου που έχει ήδη υπογραφή μεταξύ της Ατζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ.

Όπως λένε οι φήμες, σε περίπτωση διαζυγίου ο διάσημος ηθοποιός θα πάρει πίσω την περιουσία που έχει πριν το γάμο, αξίας 153 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η σέξυ πρωταγωνίστρια δικαιούται περιουσία ύψους 125 εκατομμυρίων.

Όσον αφορά στα παιδιά, αν κάποια στιγμή το ζευγάρι πάρει ξεχωριστούς δρόμους, τότε την επιμέλειά τους θα έχουν και οι δύο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)