FLife

28 Ιουνίου 2024 12:15

Έλτον Τζον: Πουλάει μέρος της γκαρνταρόμπας του! Αυτός είναι ο λόγος

Έλτον Τζον: Πουλάει μέρος της γκαρνταρόμπας του! Αυτός είναι ο λόγος

-

Ο Sir Έλτον Τζον (Elton John), γνωστός κι αγαπητός εκτός από το ταλέντο του στη μουσική και για το ιδιαίτερο στυλ του ντυσίματός του, πουλάει μέρος της τεράστιας γκαρνταρόμπας του στο eBay, για καλό σκοπό.

Η ξεχωριστή συλλογή περιλαμβάνει περίπου 250 ρούχα και αξεσουάρ με το γνωστό εκκεντρικό στυλ του σταρ, ενώ κάποια φέρουν το αρχικό γράμμα του ονόματός του.

elton john

Ειδικότερα η συλλογή του Έλτον Τζον αποτελείται από ένα σημαντικό αριθμό πολύχρωμων πουκαμίσων με την υπογραφή του Gianni Versace ανάμεσα σε δημιουργίες των Yohji Yamamoto, Gucci και Richard James.

Eπίσης, υπάρχουν αθλητικά ρούχα γνωστών οίκων, μία φανέλα της Bristol City FC, λόγω της στενής του σχέσης με τον ποδόσφαιρο και μοναδικά αξεσουάρ από τις συναυλίες του, όπως μία τσάντα Gucci που χρησιμοποίησε Ο Έλτον Τζον στην περσινή αποχαιρετιστήρια περιοδεία του.Rocket Man Resale.Rocket Man Resale.

Να σημειωθεί ότι ο καλλιτέχνης εμπλούτισε την συλλογή ζητώντας από τους διάσημους φίλους του σχεδιαστές να δωρίσουν αντικείμενα. Όπως αναφέρει ο Guardian, τα ενδυματολογικά κομμάτια της Donatella Versace θα είναι αναμφίβολα τα πιο περιζήτητα.

Sir Elton John

Photos: Abaca press

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)