Celebrity

Σήμερα 08:57

Ο Νίκος Κουρκούλης για τις φήμες χωρισμού από την Κέλλυ Κελεκίδου: "Αν υπάρξει κάτι που είναι οριστικό..."

Ο Νίκος Κουρκούλης για τις φήμες χωρισμού από την Κέλλυ Κελεκίδου: "Αν υπάρξει κάτι που είναι οριστικό..."

-

Ο Νίκος Κουρκούλης, με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών του με την Αγγελική Ηλιάδη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, μίλησε στην κάμερα του Happy Day και ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Σιδηρόπουλος.

O γνωστός τραγουδιστής, ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τις φήμες που τον θέλουν να έχει χωρίσει από τη σύζυγό του, Κέλλυ Κελεκίδου, με την οποία είναι ζευγάρι 20 περίπου χρόνια. Ο Νίκος Κουρκούλης δεν θέλησε να δώσει ξεκάθαρει απάντηση, ενώ τόνισε πως αν ο χωρισμός είναι οριστικός, θα το πει.

"Εδώ και 20 χρόνια που είμαστε μαζί με την Κέλλυ ανά περιόδους υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που μας χωρίζουν και μας δείχνουν το χαρτί του διαζυγίου.

Ό,τι υπάρχει και ό,τι είναι να πω στο μέλλον και αν υπάρξει κάτι που θα είναι οριστικό και πρέπει να το πω, θα το πω για τους φίλους και γνωστούς που ενδιαφέρονται για μένα. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή, ούτε να πω κάποια πράγματα, γιατί δεν υπάρχει κάτι να για να πω προς τα έξω.

Αυτά που μπορώ να πω και πρέπει να πω, είναι λόγια που τα κρατάω στον οικογενειακό μου κύκλο, στα παιδιά μου και στη γυναίκα μου" είπε ο Νίκος Κουρκούλης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)