Celebrity

Χθες 19:15

Συγκινεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τον θάνατο της μητέρας του: "Ο ερχομός της κόρης μου έπαιξε θετικό ρόλο"

Συγκινεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τον θάνατο της μητέρας του: "Ο ερχομός της κόρης μου έπαιξε θετικό ρόλο"

-

Η κάμερα του «Happy Day» συνάντησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Νίκο Αποστολόπουλο κατά τη διάρκεια της πρόβας για το κοστούμι που θα φορέσει ο πρώην νικητής του Survivor στη βάφτιση.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μεταξύ άλλων μίλησε για τη βάφτιση της κόρης του που θα γίνει στην Σκιάθο, τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση, τον χαμό της μητέρας του, Ουρανίας αλλά και τα τηλεοπτικά του σχέδια.

«Η πρώτη αίσθηση είναι η ευθύνη που αναλαμβάνεις όλο και περισσότερο, βλέποντας το παιδί να γίνεται άνθρωπος και να επηρεάζεται τόσο πολύ σε οτιδήποτε κάνεις. Οφείλουμε να είμαστε εκεί και να της δίνουμε αγάπη για να μπορεί να βγει έξω με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Η βάφτιση θα γίνει σύντομα. Η μικρή θα πάρει το όνομα της μητέρας μου, Ουρανία, και της Παναγίας, Μαρία», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 «Όσον αφορά στη "Γη της ελιάς" δεν ξέρω κάτι, ολοκληρώσαμε τον Ιούνιο. Τώρα για κάτι άλλο, ξέρεις σε αυτόν τον χώρο λες ότι έχεις κάτι, αλλά δεν πραγματοποιείται και εκεί που δεν έχεις κάτι, μπορεί να έρθει μια πολύ ωραία πρόταση», πρόσθεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Δεν ξέρω σε ποιον έχει αδυναμία η κόρη μου. Θα έλεγα ότι είμαι πάρα πολύ ενεργός, και μου αρέσει κιόλας, δεν το κάνω από υποχρέωση. Οποιοσδήποτε πει ότι μετά από τον ερχομό ενός παιδιού είναι ίδια η ζωή του, δεν ισχύει. Σου δίνει και τελείως διαφορετική οπτική στα πράγματα», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Δείτε επίσης - Γιώργος Αγγελόπουλος: Αποκάλυψε την ημερομηνία της βάφτισης της κόρης του και τα δυο ονόματα που θα πάρει

 Τέλος, σε ερώτηση για το αν ο ερχομός της κόρη του τον βοήθησε να ξεπεράσει τον θάνατο της μητέρας του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε: «Οπωσδήποτε έπαιξε θετικό ρόλο και εξομάλυνε την οποιαδήποτε ψυχολογική κατάσταση που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος χάνοντας τη μάνα του ή κάποιον δικό του άνθρωπο».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)