Celebrity

Σήμερα 08:38

Γιώργος Πατούλης: Αποκάλυψε on camera το φύλο του μωρού που περιμένει η σύντροφός του, Νάνσυ Κοιλού

Γιώργος Πατούλης: Αποκάλυψε on camera το φύλο του μωρού που περιμένει η σύντροφός του, Νάνσυ Κοιλού

-

Σε event ομορφιάς συνάντησε η κάμερα του Happy Day και η Χριστιάνα Κοχλατζή τον Γιώργο Πατούλη. Ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής ρωτήθηκε για τον επικείμενο γάμο του με τη Νάνσυ Κοιλού, με τον ίδιο ωστόσο να διαψεύδει πως το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Οκτώβρη. Παράλληλα ο Γιώργος Πατούλης αποκάλυψε και το φύλο του μωρού, που είναι αγοράκι.

"Είμαστε πολύ καλά. Θα σας δώσω στοιχείο για τον γάμο όταν πρέπει, γιατί δεν θα γίνει τέλη Οκτωβρίου. Εννοείται θα σας πω, σύντομα. Θα σας ενημερώσω. Το αγοράκι έρχεται και είμαστε πολύ χαρούμενοι" αρκέστηκε να πει ο Γιώργος Πατούλης.

Ο Γιώργος Πατούλης με τη Νάνσυ Κοιλού γνωρίστηκαν κατά τη θητεία του στο τιμόνι της Περιφέρειας Αττικής, ενώ εκείνη ήταν στενή του συνεργάτιδα. Ο τέως περιφερειάρχης και η κατά περίπου 30 χρόνια νεότερή του σύντροφός του, συζούν στη Γλυφάδα το τελευταίο διάστημα και περιμένουν με προσμονή το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Πριν τον ερχομό του γιου τους, οι δυο τους πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)