Celebrity

Σήμερα 08:54

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του - "Σκέφτηκα ότι δε θέλω να γίνω όπως ο μπαμπάς μου"

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του - "Σκέφτηκα ότι δε θέλω να γίνω όπως ο μπαμπάς μου"

-

Ο νικητής του GNTM, Ηρακλής Τσουζίνοφ παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή.

Το νεαρό μοντέλο, που σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, μίλησε για αυτή την εξέλιξη της ζωής του, τη σύντροφό του, Νάσια, αλλά και τα σχέδια που κανουν για το μέλλον.

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με τη σύντροφό μου που θα γίνουμε γονείς. Είναι ένα καινούργιο συναίσθημα. Ξεκίνησε με φόβο, γιατί είμαστε μικροί. Εγώ είμαι 24 και η σύντροφός μου 27. Πανικοβληθήκαμε, αλλά σε γενικά πλαίσια είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι. Δεν ήταν στο πρόγραμμά μας, αλλά κοιτώντας γύρω μου βλέπω ότι πολύς κόσμος δεν το προγραμματίζει. Δεν είναι όμως και κάτι που δε θέλαμε.

Εννοείται πως το θέλουμε και θα το θέλουμε και θέλουμε να δούμε και να ζήσουμε. Με τη Νάσια δεν είμαστε πάρα πολύ καιρό μαζί, αλλά αισθανόμαστε σαν να είμαστε αιώνες μαζί… Δεν το έχω ξανανιώσει αυτό, είναι απίστευτο.

Θα είμαι ειλικρινής, την πρώτη στιγμή που μάθαμε ότι η Νάσια είναι έγκυος, σκέφτηκα ότι δε θέλω να γίνω όπως ο μπαμπάς μου. Δε θέλω, δε μου αρέσει. Έζησα από πρώτο χέρι το τι πέρασε η μητέρα μου με εμένα μόνη της, είχα ορκιστεί από πολύ μικρός ότι δε θα κάνω το ίδιο. Τώρα που ήρθα αντιμέτωπος με αυτό, εννοείται ότι πανικοβλήθηκα, αλλά μετά είπα ότι θα είμαι παρών.

Η Νάσια είναι πέντε μηνών τώρα… Προς το παρόν δεν έχουμε αποφασίσει αν θα παντρευτούμε πριν γεννηθεί το μωρό ή αν θα κάνουμε γάμο και βάπτιση μαζί" εξομολογήθηκε o Ηρακλής Τσουζίνοφ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)