Celebrity

20 Οκτωβρίου 2024 16:00

Ναταλία Γερμανού για Έλενα Παπαρίζου: "Δεν έχει κόμπλεξ, είναι μια χορτάτη και μεγαλοπρεπής καλλιτέχνης"

Ναταλία Γερμανού για Έλενα Παπαρίζου: "Δεν έχει κόμπλεξ, είναι μια χορτάτη και μεγαλοπρεπής καλλιτέχνης"

-

Το μεσημέρι της Κυριακής 20/10 η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της στον Alpha σχολίασε τις δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου υπέρ της Μαρίνας Σάττι.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέφερε πως η Μαρίνα Σάττι δικαιώθηκε μετά την κατακραυγή που έλαβε ενώ έδωσε ως παράδειγμα τα MAD VMA εξηγώντας πως όταν ανέβηκε στη σκηνή σείστηκε το στάδιο με τα τραγούδια της!

«Ότι όταν έπαιξε το δικό μου τραγούδι, τραγουδούσε ο κόσμος. Και όταν έπαιξε της Μαρίνας Σάττι γκρεμίστηκε το στάδιο, άρα δικαιώνεται», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου και η Ναταλία Γερμανού τόνισε μέσα από το «Καλύτερα δε γίνεται» πόσο χορτασμένη και ακομπλεξάριστη είναι!

Δείτε επίσης - Έλενα Παπαρίζου: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για τη Μαρίνα Σάττι! "Γιατί να μην τη θέλουν;"

 «Το μεγαλείο μιας σταρ είναι αυτό. Το μεγαλείο μιας χορτασμένης σταρούμπας όπως η Παπαρίζου είναι αυτό. Να σε ρωτάνε για μια νεότερη καλλιτέχνη και να απαντά αυτό. “Ότι όταν έπαιξε το δικό μου τραγούδι, τραγουδούσε ο κόσμος. Και όταν έπαιξε της Μαρίνας Σάττι γκρεμίστηκε το στάδιο, άρα δικαιώνεται”. Έχει δίκιο γιατί η Σάττι είναι καλλιτεχνάρα άρα λέει την αλήθεια. Σημαίνει ότι δεν έχει κόμπλεξ, είναι πανέτοιμη να αγκαλιάσει νέους ανθρώπους και είναι μια χορτάτη και μεγαλοπρεπής καλλιτέχνης», σχολίασε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε παρακάτω το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για την Έλενα Παπαρίζου:




12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)