Celebrity

Χθες 11:00

Χάρης Δούκας - Γεωργία Πολυτάνου: Η τριώροφη τούρτα, το παραδοσιακό γλέντι & οι ευχές του Νίκου Ανδρουλάκη στους νεόνυμφους (Βίντεο)

Χάρης Δούκας - Γεωργία Πολυτάνου: Η τριώροφη τούρτα, το παραδοσιακό γλέντι & οι ευχές του Νίκου Ανδρουλάκη στους νεόνυμφους (Βίντεο)

-

Ο Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη, στη Θήβα.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του δημάρχου Αθηναίων, η Ιωάννα Χριστοπούλου – φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, επίσης μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του Χάρη Δούκα.

Η Γεωργία Πολυτάνου έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον αδελφό της, φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό

Η γαμήλια τελετή τους πραγματοποιήθηκε σε ένα κτήμα στις Αφίδνες και η κάμερα του ΑΝΤ1 εξασφάλισε πλάνα από το παραδοσιακό γλέντι των νεόνυμφων μέχρι πρωίας αλλά και το κόψιμο της τούρτας.

Δείτε επίσης - Χάρης Δούκας: Παντρεύτηκε με την Γεωργία Πολυτάνου στη Θήβα - Οι καλεσμένοι στον λαμπερό γάμο

 Τις ευχές του στο Χάρη Δούκα και την Γεωργία Πολυτάνου εξέφρασε στην κάμερα των «Weekenders», ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος βρέθηκε στο μυστήριο αλλά και στη δεξίωση.

«Εύχομαι υγεία ευτυχία, πολλές χαρές και γρήγορα καλούς απογόνους στο ζευγάρι, να είναι πάντα καλά», ευχήθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο ζευγάρι.

Δείτε παρακάτω όλα όσα έγιναν στον γάμο του Χάρη Δούκα και της Γεωργίας Πολυτάνου:



 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)