Celebrity

Σήμερα 15:30

Χάρης Δούκας & Γεωργία Πολυτάνου: Στο πλατό του "Καλύτερα δε γίνεται" η μπομπονιέρα του γάμου τους λίγο πριν παντρευτούν

Χάρης Δούκας & Γεωργία Πολυτάνου: Στο πλατό του "Καλύτερα δε γίνεται" η μπομπονιέρα του γάμου τους λίγο πριν παντρευτούν

-

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, παντρεύεται σήμερα Σάββατο 19/10 στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη στη Θήβα τη σύντροφό του Γεωργία Πολυτάνου.

Οι κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, η Ιωάννα Χριστοπούλου – Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, στενός συνεργάτης του δημάρχου.

Δείτε επίσης - Χάρης Δούκας: Οι on camera δηλώσεις λίγες ώρες πριν παντρευτεί! "Δεν έχω κάνει πολλά, έχει ασχοληθεί η Γεωργία"

Μάλιστα, λίγο πριν τον γάμο, το μεσημέρι του Σαββάτου η Ναταλία Γερμανού και η ομάδα της εκπομπής της έφερε στο πλατό του "Καλύτερα δε γίνεται" τις μπομπονιέρες και το προσκλητήριο του ζευγαριού.

Όπως θα δείτε οι μπομπονιέρες είναι απλές, λιτές και παραδοσιακές όπως ήθελε ο Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου.

Δείτε την λιτή μπομπονιέρα του γάμου τους:

μπομπονιέρα

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)