Celebrity

Σήμερα 14:30

Κατερίνα Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: "Δεν μπορεί να μου καταμαρτυρήσει τίποτα, αυτά τα υπονοούμενα δεν μου αρέσουν"

Κατερίνα Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: "Δεν μπορεί να μου καταμαρτυρήσει τίποτα, αυτά τα υπονοούμενα δεν μου αρέσουν"

-

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, «Χαμογέλα και Πάλι», και στην Τέρψη Μαντζουράτου παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μετά τη λήξη της συνεργασίας τους.

Δείτε επίσης - Ανδρέας Μικρούτσικος για Κατερίνα Καινούργιου: "Μπορώ να της καταμαρτυρήσω πάρα πολλά πράγματα"

 «Δεν έχω παρακολουθήσει τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην εκπομπή που είναι. Μια χαρά θα είναι ο άνθρωπος. Δεν έχουμε μιλήσει. Του είχα στείλει ένα χρονιά πολλά στα γενέθλιά του. Τον εκτιμώ για τα χρόνια που ήταν μαζί μου και έχω πάρε πολλά. Με έχουν στεναχωρήσει όσα έχουν γίνει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, παρόλα αυτά προχωράμε. Του εύχομαι να είναι πάντα καλά, έχει όμορφη ψύχη και είναι ευφυής άνθρωπος. Δεν μπορεί να μου «καταμαρτυρήσει» τίποτα ο Ανδρέας, αν δε του αρέσουν κάποια πράγματα να βγει να τα πει, δεν μου αρέσουν τα υπονοούμενα. Αν  έχει κάτι να το πει. Προς το παρόν έχει κλείσει η συνεργασία μας. Δεν κρατάω κακίες, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον» δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)