Celebrity

Σήμερα 09:00

Γενέθλια για τη Βάσω Λασκαράκη: Η ηλικία & οι ξεχωριστές ευχές του Λευτέρη Σουλτάτου! "Όπως το καλό κρασί έτσι και η γυναίκα μου ωριμάζει"

Γενέθλια για τη Βάσω Λασκαράκη: Η ηλικία & οι ξεχωριστές ευχές του Λευτέρη Σουλτάτου! "Όπως το καλό κρασί έτσι και η γυναίκα μου ωριμάζει"

-

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα, 19 Οκτωβρίου, για τη Βάσω Λασκαράκη καθώς έχει τα γενέθλιά της.

Η αγαπημένη ηθοποιός γιορτάζει τα 45α γενέθλιά της και από το πρωί δέχεται χιλιάδες ευχές από φίλους, φανς και συγγενείς.

Τις δημόσιες ευχές στην αγαπημένη του έστειλε και ο αγαπημένος της, Λευτέρης Σουλτάτος μέσα από μία τρυφερή ανάρτηση στα social media.

Ο γνωστός σεφ δημοσίευσε μία επαγγελματική φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη η οποία τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά της και της ευχήθηκε με "λόγια καρδιάς".

Δείτε επίσης - Βάσω Λασκαράκη: "Ο Λευτέρης είναι ο άνθρωπος που με βοήθησε σε αυτό και δεν με άφησε μόνη μου ούτε λεπτό"

«Χρόνια πολλά με υγεία !!!!!!! Πάντα χαρές ! Όπως το καλό κρασί έτσι και η γυναίκα μου ωριμάζει … ανεβάζει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της και ….συνεχίζουμε», έγραψε ο Λευτέρης Σουλτάτος και ευχήθηκε στην γυναίκα της ζωής του.

Δείτε παρακάτω τις ευχές του Λευτέρη Σουλτάτου στη Βάσω Λασκαράκη:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)