Celebrity

Σήμερα 15:19

Ματούλα Ζαμάνη: "15 μέρες μετά τη συναυλία, κιτρινίλα και γλίτσα"

Ματούλα Ζαμάνη: "15 μέρες μετά τη συναυλία, κιτρινίλα και γλίτσα"

-

Η Ματούλα Ζαμάνη τοποθετήθηκε για πρώτη φορά ανοιχτά σχετικά με την κίνησή της να βγάλει τη μπλούζα της σε συναυλία της και να την πετάξει στο κοινό.

Η τραγουδίστρια συζητήθηκε έντονα τις προηγούμενες ημέρες άλλωστε για την κίνησή της αυτή, ωστόσο όταν οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών προσπάθησαν να της αποσπάσουν δηλώσεις, η ίδια αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει.

Η ανάρτηση της Ματούλας Ζαμάνη

"Τέμπη! Παλαιστίνη! Ενδοοικογενειακή βία. Παιδεραστία. Γυναικοκτονίες. Φωτιές. Κακοποιημένα ζώα. Αιχμάλωτα βουνά και πεδιάδες. Φτωχοποίηση. Διαλυμένο ΕΣΥ, ανθρωποφάγο εγώ. Ιδρωμένη μπλούζα σε στιγμή μέθεξης σε προσωπικό live. 15 μέρες μετά τη συναυλία, κιτρινίλα και γλίτσα.

Στροφή στο ανούσιο για να κρυφτεί κάτω από το χαλάκι το σημαντικό. Δεν τρώμε κουτόχορτο. Πέσεις μου; Έχω φίλη Ραμόνα Μπούρσι, μα δεν ήξερα ότι έχω τόση δύναμη. Να είμαστε πάντα ο εαυτός μας. Όσο πιο ευάλωτοι, τόσο πιο ελεύθεροι. Σας ευχαριστώ όλους για όλα. Ματούλα" έγραψε η Ματούλα Ζαμάνη σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: papadakispress

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)