Celebrity

Σήμερα 08:36

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθαρίζει για τη Μαρία Αντωνά: "Δεν είχε την πολυτέλεια να κάτσει και έπρεπε να γυρίσει στη δουλειά"

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθαρίζει για τη Μαρία Αντωνά: "Δεν είχε την πολυτέλεια να κάτσει και έπρεπε να γυρίσει στη δουλειά"

-

Σε εγκαίνια καταστήματος στο Περιστέρι βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (17/10) η Μαρία Αντωνά.

Η ίδια έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και λίγο πριν προβληθεί το απόσπασμα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα.

"Θέλω να σας πω ότι σε αυτό το event στο Περιστέρι συναντήσαμε και τη Μαρία Αντωνά, η οποία δούλευε. Και θέλω να προλάβω κάποιους που θα πουν "μα καλά ούτε μια βδομάδα δεν έχει που έφυγε η μαμά της και εκείνη είναι σε event". Το Μαράκι δούλευε.

Είναι σημαντικό να το αναφέρουμε. Γιατί πέρα από το βοηθάει να επιστρέψεις στη ρουτίνα και την καθημερινότητα, αυτό που μου είπε είναι πως δουλεύει από τα 17 της και δεν είχε την πολυτέλεια να κάτσει και έπρεπε να γυρίσει στη δουλειά. Το λέω γιατί καλό είναι να τα ξεκαθαρίζεις κάποια πράγματα.

Ασχέτως του ότι δεν πρέπει να κρίνουμε κανέναν, γιατί άλλος ξεπερνάει το πένθος του όταν δε σκέφτεται και επιστρέφει στη ρουτίνα του. Στην περίπτωση της Μαρίας όμως είχε ανάγκη και οικονομική να επιστρέψει στην καθημερινότητά της" είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)