Celebrity

Σήμερα 07:50

Χάρι Στάιλς: Αποχαιρέτησε τον Λίαμ Πέιν με μια σπαρακτική ανάρτηση - "Είμαι πραγματικά συντετριμμένος"

Χάρι Στάιλς: Αποχαιρέτησε τον Λίαμ Πέιν με μια σπαρακτική ανάρτηση - "Είμαι πραγματικά συντετριμμένος"

-

Φόρο τιμής στον πρώην συνοδοιπόρο του στους "One Direction", Λίαμ Πέιν, ο οποίος πέθανε σε ηλικία μόλις 31 ετών όταν έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή, απέτισε ο Χάρι Στάιλς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βρετανός σούπερ σταρ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του Λίαμ Πέιν πάνω στη σκηνή να αντικρίζει το κοινό μπροστά του, που είχε βρεθεί σε μία από τις συναυλίες των "One Direction" πριν αυτοί διαλυθούν.

"Είμαι πραγματικά συντετριμμένος από τον θάνατο του Λίαμ. Η μεγαλύτερη χαρά του ήταν να κάνει άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους και ήταν τιμή μου να βρίσκομαι στο πλευρό του.

Ήταν ζεστός, υποστηρικτικός και απίστευτα στοργικός. Τα χρόνια που περάσαμε μαζί θα παραμείνουν για πάντα ανάμεσα στα πιο αγαπημένα χρόνια της ζωής μου. Θα μου λείπει πάντα ο αγαπημένος μου φίλος" έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Χάρι Στάιλς.

Ο ίδιος ολοκλήρωσε το μήνυμά του στέλνοντας τη συμπαράστασή του στην οικογένεια του Λίαμ Πέιν.

"Η καρδιά μου ραγίζει για την Karen, τον Geoff, τον Nicola και τη Ruth, τον γιο του Bear και όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που τον γνώρισαν και τον αγάπησαν όπως εγώ" έγραψε κλείνοντας.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: afpforum

View this post on Instagram

A post shared by @harrystyles

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)