Celebrity

Σήμερα 11:13

Βίκυ Καγιά για Ζενεβιέβ Μαζαρί: "Επιτέλους αποκαλύπτει πώς πραγματικά αισθάνεται για μένα και τότε και τώρα"

Βίκυ Καγιά για Ζενεβιέβ Μαζαρί: "Επιτέλους αποκαλύπτει πώς πραγματικά αισθάνεται για μένα και τότε και τώρα"

-

Η Βίκυ Καγιά έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον και τις Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου.

"Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι να επιστρέψω τηλεοπτικά. Αν βρεθεί κάτι αργότερα που να μου αρέσει, γιατί όχι; Αλλά μόνο τότε" είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Σε ερώτηση για τον Γιώργο Καράβα, η παρουσιάστρια ανέφερε: "Ο καθένας αξιολογεί και επεξεργάζεται τις σχέσεις του με τον δικό του τρόπο. Ο καθένας είναι υπεύθυνος, ώριμος να σκεφτεί αυτό που θέλει και καταλαβαίνει".

Για τις Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου, η Βίκυ Καγιά απάντησε: "Τι θα μπορούσα να πω εγώ για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου; Είναι καθαρά προσωπικό τους θέμα αν αποφάσισαν να λήξουν τη συνεργασία τους. Δεν μου πέφτει λόγος. Δεν υπάρχει πλάνο να βρεθούμε μαζί με την Ηλιάνα και την Ζενεβιέβ στο GNTM. Έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα για μένα που δεν ισχύουν".

Τέλος η Βίκυ Καγιά ρωτήθηκε και για την πρόσφατη δήλωση της Ζενεβιέβ Μαζαρί, που είχε δηλώσει: "Ήμουν υπάλληλος της Βίκυς Καγιά και όχι φίλη".

Η Βίκυ Καγιά απάντησε με νόημα: "Εγώ χάρηκα όταν άκουσα τη δήλωση. Επιτέλους αποκαλύπτει πώς πραγματικά αισθάνεται για μένα και τότε και τώρα. Δεν πρόκεται ποτέ ούτε να πάρω κάτι προσωπικά, ούτε να το συνεχίσω".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)