Beauty

Σήμερα 17:09

Victoria's Secret show: Το beauty look της Ανθής Φακιδάρη φανέρωσε την τάση της σεζόν για τα μαλλιά (και όχι μόνο)

Victoria's Secret show: Το beauty look της Ανθής Φακιδάρη φανέρωσε την τάση της σεζόν για τα μαλλιά (και όχι μόνο)

-

Το θρυλικό catwalk της Victoria's Secret show έλαβε χώρα πριν λίγες ώρες στη Νέα Υόρκη, κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην παινέψουμε το σπίτι μας ή αλλιώς την δική μας Ανθή Φακιδάρη, το πρώτο μοντέλο ελληνικής καταγωγής που περπάτησε ever σε σόου της Victoria's Secret.

Φυσικά, η επιλογή του χτενίσματος και του μακιγιάζ ήταν σε απόλυτη αρμονία με τις τελευταίες τάσεις στην ομορφιά και λατρέψαμε κάθε μικρή λεπτομέρεια!

Η ψηλή αλογουρά με ελαφρύ γύρισμα στις άκρες, που θύμισε πολύ το κλασικό Barbie ponytail, ταίριαξε υπέροχα με το μακιγιάζ σε ροζ αλλά και nude τόνους, signature makeup look για τα σόου της Victoria's Secret εδώ και πολλά, πολλά χρόνια.

Λατρέψαμε το brown lip liner, σήμα κατατεθέν των 90s, που φέτος έχει επιστρέψει δυναμικά και μαζί με τα μαλλιά σε sleek ύφος αλλά και όλους τους κότσους και τα σινιόν, είναι από τις μεγαλύτερες (αν όχι η μεγαλύτερη) τάση της σεζόν!

Δες την σχετική ανάρτηση:


Photo Credits: ZUMA PRESS

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)