Celebrity

Σήμερα 14:22

Victoria's Secret: Η iconic εμφάνιση της Σερ έκανε τον πλανήτη να παραμιλά (Photos - Video)

Victoria's Secret: Η iconic εμφάνιση της Σερ έκανε τον πλανήτη να παραμιλά (Photos - Video)

-

Πέντε χρόνια μετά, το -θρυλικό- fashion show της Victoria's Secret έκανε ένα δυναμικό comeback, στη Νέα Υόρκη και ανάμεσα σε όσες ξεχώρισαν ήταν και το απόλυτο είδωλο Σερ! Η διάσημη star, ερμήνευσε -μεταξύ άλλων- το «Βelieve» και το «Strong Enough» και όλοι όσοι βρίσκονταν στην επίδειξη της χάρισαν ένα πολύ-πολύ ζεστό χειροκρότημα. Η εμφάνισή της ήταν iconic και στα 78 της χρόνια, η Σερ έμοιαζε να είναι πιο εκθαμβωτική από ποτέ.

Το look της φυσικά, ανάλογο της περίστασης: Μαύρο, γυαλιστερό, στενό με πολύ εντυπωσιακές λεπτομέρειες, σίγουρα βοήθησε στο να μαγνητίσει πάνω της όλα τα βλέμματα, χαρίζοντας στο κοινό ένα απίστευτο show. Αξίζει φυσικά να αναφέρουμε ότι η Σερ ήταν η κεντρική ερμηνεύτρια της βραδιάς μαζί με την K-pop σταρ Λίσα και τη τραγουδίστρια-στιχουργό Τάιλα, σηματοδοτώντας την πρώτη γυναικεία μουσική σύνθεση του show.

H τραγουδίστρια στα 78 της επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τον χαρακτηρισμό «θρύλος» με την εμφάνισή της αυτή και οι εικόνες αλλά και τα βίντεο, μιλούν από μόνα τους!

Δείτε την εμφάνισή της:

σερ

σερ

σερ


Photo Credits: AP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)