Celebrity

Σήμερα 13:27

Victoria's Secret: Η εντυπωσιακή επιστροφή της Αντριάνα Λίμα που θύμισε κάτι από τα παλιά (Photos - Video)

Victoria's Secret: Η εντυπωσιακή επιστροφή της Αντριάνα Λίμα που θύμισε κάτι από τα παλιά (Photos - Video)

-

Πραγματοποιήθηκε το λαμπερό show της Victoria's Secret και ανάμεσα σε εκείνες που έκλεψαν την παράσταση, ήταν και η Αντριάνα Λίμα η οποία επέστρεψε μετά μια μεγάλη αποχή.

Η ιστορία της Λίμα με τη Victoria's Secret ξεκινάει το 2000. Η καλλονή ανακοίνωσε ότι αποσύρθηκε από τη φίρμα τον Νοέμβριο του 2018, αφού συνεργάστηκε μαζί τους για 20 χρόνια και συμμετείχε σε 18 επιδείξεις μόδας. Μίλησε στο PEOPLE εκείνη την εποχή για το πόσο σημαντική ήταν η τελευταία της επίδειξη μόδας.

«Νομίζω ότι αυτή η χρονιά θα είναι το αποκορύφωμα της καριέρας μου», είπε η Λίμα. «Αυτή ήταν η 18η επίδειξη μόδας μου και είμαι ακόμα τόσο ενθουσιασμένη όσο ήμουν από την πρώτη μέρα. Πάντα μου αρέσει να είμαι στις πασαρέλες και να είμαι μέρος του σόου της Victoria's Secret. Είναι το αγαπημένο μου πράγμα», είπε. Την επόμενη χρονιά, η ετήσια επίδειξη μόδας της μάρκας, η οποία ξεκίνησε το 1995, ακυρώθηκε και επανήλθε το 2021 λανσάροντας το VS Collective, με στόχο να ωθήσει τη μάρκα περισσότερο προς αυτό που θέλουν οι γυναίκες.

Η ίδια παρακολούθησε μια εκδήλωση της Victoria's Secret για την προώθηση της ταινίας «The Tour» τον Σεπτέμβριο του 2023, η οποία σηματοδότησε μια νέα εποχή για την εταιρεία. Η ταινία επικεντρώθηκε σε «αναδυόμενους παγκόσμιους πρωτοπόρους από μια σειρά καλλιτεχνικών κλάδων, που δημιουργούν με τους δικούς τους όρους», σύμφωνα με το brand. Μίλησε στο PEOPLE για τις θετικές αλλαγές που έγιναν εκείνη την εποχή. «Αισθάνομαι ότι ως γυναίκα, και εξακολουθώ να είμαι στη μόδα – είμαι 42 ετών και μαμά με πέντε παιδιά, οπότε νιώθω ότι εξακολουθούν να με γιορτάζουν σε αυτό το στάδιο της ζωής μου», είπε. «Είναι υπέροχο να βλέπω ότι ανεξάρτητα από το στάδιο που βρίσκεσαι [στη ζωή], για τα παιδιά μου και τα νέα μοντέλα που έρχονται, είναι αναζωογονητικό», ανέφερε.

Εχτές, η Αντριάνα Λίμα φόρεσε ξανά τα φτερά της και εντυπωσίασε με το κορμί αλλά και το φρέσκο πρόσωπό της, κάνοντας πολλούς να λένε ότι η εμφάνισή της, είχε κάτι από τα παλιά.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Λίμα

Λίμα

Λίμα

Photo Credits: AP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)