Celebrity

Σήμερα 09:59

Victoria’s Secret: Η Ανθή Φακιδάρη είναι η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε σε show (Φωτό&Βίντεο)

Victoria’s Secret: Η Ανθή Φακιδάρη είναι η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε σε show (Φωτό&Βίντεο)

-

Η Ανθή Φακιδάρη έγινε η πρώτη Ελληνίδα που συμμετείχε στην πασαρέλα του διάσημου fashion show της Victoria’s Secret και μάλιστα, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η 22χρονη καλλονή πήρε μέρος στο πρώτο σόου της Victoria’s Secret που πραγματοποιήθηκε μετά από 5 χρόνια παύσης στη Νέα Υόρκη και βρισκόταν ανάμεσα στα 52 "αγγελάκια" που περπάτησαν στο catwalk.

Η Ανθή Φακιδάρη, τα ξημερώματα της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου (ώρα Ελλάδος), εμφανίστηκε πλάι στα θρυλικά μοντέλα Alessandra Ambrosio, την Kate Moss, τη Bella Hadid, την Adriana Lima, την Irina Shayk, τη Gigi Hadid, την Tyra Banks.

Δείτε ΕΔΩ! ποια είναι η Ανθή Φακιδάρη

Η Ανθή Φακιδάρη περπάτησε στους ρυθμούς του τραγουδιού "Water" της Tyla,

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ήταν το 2019 όταν η Victoria's Secret αποφάσισε να σταματήσει το καθιερωμένο ετήσιο σόου της, ύστερα από μία σημαντική μείωση της δημοφιλίας του και καταγγελίες οι οποίες έκαναν λόγο για έλλειψη σεβασμού στη διαφορετικότητα και την plus size κοινότητα των μοντέλων.

Ανθή Φακιδάρη

Ανθή Φακιδάρη

Η εμφάνιση της Ανθής Φακιδάρη στο 59:00'.

*Πηγή φωτογραφιών: afpforum

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)