Celebrity

Χθες 17:20

Δανάη Μπάρκα: Ζήτησε on air συγγνώμη από συνεργάτη της - "Το έφερα βαρέως όλη μέρα"

Δανάη Μπάρκα: Ζήτησε on air συγγνώμη από συνεργάτη της  - "Το έφερα βαρέως όλη μέρα"

-

Μια δημόσια συγγνώμη από τον συνεργάτη της, Βαγγέλη Χαρισόπουλο, ζήτησε η Δανάη Μπαρκά κατά τη διάρκεια του σημερινού «Πάμε Δανάη». Η παρουσιάστρια βρέθηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και αναφέρθηκε σε όλους της τους συνεργάτες ξεχνώντας τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο, γεγονός που της προκάλεσε τύψεις.

Διαβάστε επίσης! Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση για την Ελένη Μενεγάκη και τη συνάντησή της με τη Ματούλα Ζαμάνη

«Σου οφείλω μια δημόσια συγγνώμη. Γιατί χθες είπα στον Κώστα Τσουρό ότι κάναμε τις τονωτικές μας ενέσεις, ανανεώσαμε, υποδεχθήκαμε τη Μαρία και τον Βαγγέλη δεν τον είπα γιατί εγώ είχα στο μυαλό μου την εδώ παρέα που είμαστε στο δίωρο.

 Να σου πω κάτι, μετά το έφερα βαρέως όλη μέρα, αλήθεια σου λέω. Μου το είπανε, μου έστειλε κιόλας κάποιος “καλέ, τον Βαγγέλη” και λέω παιδιά, πώς θα κοιμηθώ τώρα; Είμαι πολύ ενοχική. Το λέω γιατί θέλω εγώ να είμαι καλά και επειδή όπου κι αν πάω μου λένε για σένα, το έφερα μετά, το είχα κόμπο», είπε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα στον Βαγγέλη Χαρισόπουλο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)