Celebrity

Σήμερα 12:57

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για την τελευταία συνέντευξη του Βλάσση Μπονάτσου - "Κατά τη διάρκεια, είχαμε πει ότι..."

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για την τελευταία συνέντευξη του Βλάσση Μπονάτσου - "Κατά τη διάρκεια, είχαμε πει ότι..."

-

Τη μνήμη του Βλάσση Μπονάτσου θέλησε να τιμήσει στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας, 20 χρόνια μετά τον θάνατό του, προβάλλοντας στην εκπομπή μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις που είχε δώσει ο γνωστός καλλιτέχνης, στον ίδιο τον παρουσιαστή.

«Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχα μια πάρα πολύ ζεστή σχέση», είπε στην αρχή ο Γιώργος Λιάγκας και μίλησε για τον ηθοποιό. «Τη συνέντευξη αυτή, για την να την κάνουμε τότε, την ταλαιπωρήσαμε δυο, τρεις φορές. Δυο, τρεις φορές είχαμε δώσει ραντεβού, τα οποία ακυρώθηκαν. Αλλά τελικά την κάναμε, ήταν μια εξομολόγηση καρδιάς, τότε στο Star, λίγους μήνες μετά χάθηκε ο Βλάσσης.

Ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, είχαμε πει ότι μας αρέσει το σούσι, ήταν μόδα, τότε είχε πρωτοέρθει το σούσι στην Ελλάδα. Και είπε σε έναν συνεργάτη και μόλις τελείωσε η συνέντευξη, μπαίνει μέσα ένα catering με σούσι.

Όχι για μένα, αλλά για όλα τα παιδιά στο πλατό, ήμασταν 20-30 άτομα, έφερε για όλους. Κάποιος είπε “τι ωραία να είχαμε σούσι τώρα”, το άκουσε και έφερε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Στην εκπομπή μάλιστα, μίλησε και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Ο Βλάσσης Μπονάτσος, είχε παντρευτεί την πρώτη κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου και απέκτησαν μαζί μία κόρη.

«Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν πολύ αγαπητός, ένας άνθρωπος γεμάτος χιούμορ, ζωντάνια, ευφυία, καλοσύνη. Είχε περιβάλλει με αγάπη όλους μας και λειτουργούσαμε πραγματικά σαν μία οικογένεια. Η απουσία του είναι πολύ δυσάρεστη, και αφήνει ένα κενό, γιατί «έφυγε» νωρίς… δυστυχώς. Ο θάνατός του ήταν τραγικός και μας έλειψε πολύ, ιδίως στη γυναίκα του και στο παιδί του. Κρατώ το χιούμορ, το χαμόγελό του, και την καλοσύνη του, αυτά κρατώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)