Celebrity

Σήμερα 10:57

Γιώργος Λιάγκας: Η on air εξομολόγηση για τον πατέρα του - "Είχα φτάσει 30 - 40 χρονών και μου έλεγε..."

Γιώργος Λιάγκας: Η on air εξομολόγηση για τον πατέρα του - "Είχα φτάσει 30 - 40 χρονών και μου έλεγε..."

-

Μια εξομολόγηση για τον πατέρα του, έκανε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το "Πρωινό" του ΑΝΤ1 της Δευτέρας 14/10, με αφορμή την συναυλία για τα Τέμπη. Στη συναυλία, ο Φοίβος Δεληβοριάς ερμήνευσε ένα τραγούδι που έγραψε ο ίδιος την προηγούμενη ημέρα και εμπεριέχει σε ένα στίχο το "πάρε με όταν φτάσεις", που όλοι οι γονείς λένε πάντα στα παιδιά τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας, θυμήθηκε τον πατέρα του, που του του έλεγε πάντα και ανέφερε σχετικά:

"Είναι αυτό που όλοι οι γονείς λένε στα παιδιά τους, όταν τα παιδιά είναι μικρά ή μεγάλα. Τα παιδιά στα μάτια των γονιών δεν έχουν ηλικία. Το θυμάμαι από τον μακαρίτη τον πατέρα μου, όταν ήμουν πολύ μεγάλος, είχα φτάσει 30 ή 40 χρονών και μου έλεγε πάρε με ένα τηλέφωνο το βράδυ και του έλεγα ρε πατέρα τι να σε πάρω; Και όταν του είπα ότι είμαι κοτζάμ γαϊδούρι μου είπε για εμένα είσαι μικρό παιδί, ανήλικος ακόμα. Στα μάτια των γονιών τα παιδιά δεν έχουν ηλικία και είναι αυτό που κάνουν όλοι γονείς, λένε στα παιδιά τους όταν φτάσεις, πάρε."

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)