Celebrity

Χθες 13:28

Λευτέρης Χαρίτος: Ο χωρισμός από τη Μαρκέλλα Γιαννάτου - "Αυτό που είναι σημαντικό είναι..."

Λευτέρης Χαρίτος: Ο χωρισμός από τη Μαρκέλλα Γιαννάτου - "Αυτό που είναι σημαντικό είναι..."

-

Ο Λευτέρης Χαρίτος, ο οποίος βρίσκεται πίσω από μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως οι "Άγριες Μέλισσες" και η "Μάγισσα", μίλησε για όλα στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Weekenders" και τη Δέσποινα Καμπούρη.

Στην ερώτηση ποιος είναι πιο περήφανος άνθρωπος για εκείνον, ο Λευτέρης Χαρίτος απάντησε: "Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Οι πιο περήφανοι άνθρωποι για εμένα είναι η μητέρα μου, ο γιος μου και η σύντροφός μου. Η κόρη μου δεν μπορεί γιατί είναι ακόμα μωρό".

Ο Λευτέρης Χαρίτος, που έχει έναν γιο από προηγούμενη σχέση του και μια κόρη από την πρώην σύντροφό του, Μαρκέλλα Γιαννάτου, σε ερώτηση για το αν είναι εύκολη η μεικτή οικογένεια, απάντησε: "Όχι. Τίποτα δεν είναι εύκολο σε αυτήν τη ζωή. Αλλά θεωρώ ότι αυτό που λέμε η "original" οικογένεια, που είστε για πάντα μαζί είναι εύκολη. Γενικά νομίζω ότι η συνύπαρξη των ανθρώπων είναι δύσκολξ. Για εμένα το ουσιαστικό είναι να επικοινωνούν οι άνθρωποι μεταξύ τους, όταν οι άνθρωποι επικοινωνούν μεταξύ τους όλα είναι εφικτά. Θέλω να πω ότι δεν είναι θέμα μεικτής ή μη μεικτής οικογένειας, αλλά είναι θεωρώ αμιγώς θέμα συνεννόησης των ανθρώπων και του κατά πόσο συζητάς με τα παιδιά σου όλα αυτά που προκύπτουν".

Για τον χωρισμό του από τη Μαρκέλλα Γιαννάτου, ο Λευτέρης Χαρίτος είπε: "Πάντα ένας χωρισμός είναι επώδυνος. Αλλά εγώ θα το πάω ανάποδα. Πόσο επώδυνος είναι ένας μη χωρισμός εφόσον κάποιος ή και οι δύο θα προτιμούσαν να είναι χωρισμένοι. Αυτό που είναι σημαντικό είναι πάντα οι γονείς να είναι εκεί. Τα πάντα είναι ρίσκο, ποτέ δεν ξέρεις, ούτε πάντα πετυχαίνεις. Αν μπορούσες να προβλέψεις από πριν θα ήμασταν όλοι άνετοι".

Τέλος ο Λευτέρης Χαρίτος αποκάλυψε: "Αν ήμουν 20 χρόνια νεότερος, θα έλεγα ότι θα ήθελα πάρα πολύ να πάρω ένα Όσκαρ. Νομίζω ότι άργησα. Για να πάρεις ένα Όσκαρ πρέπει να ξεκινήσεις από νωρίς. Όπως και το να γίνεις πρωθυπουργός".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)