Celebrity

13 Οκτωβρίου 2024 11:28

Αχιλλέας - Ανδρέας: Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ χώρισε από τη σύντροφό του μετά από τρία χρόνια σχέσης

Αχιλλέας - Ανδρέας: Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ χώρισε από τη σύντροφό του μετά από τρία χρόνια σχέσης

-

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως μπήκαν στη σχέση του Αχιλλέα - Ανδρέα και της Isabella Massenet, μοντέλο, DJ και κόρη της Natalie Massenet, ιδρύτριας της πολυτελούς μάρκας μόδας Net-a-Porter.

Όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα του ένθετου Secret και του δημοσιογράφου Χάρη Παπαβασιλείου, ο 24χρονος γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και η 23χρονη δεν είναι πια μαζί μετά από περίπου τρία χρόνια σχέσης.

Στις αρχές του 2023 ο Αχιλλέας - Ανδρέας είχε "επισημοποιήσει" τη σχέση του με την Isabella Massenet μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό με μία φωτογραφία τους, με αφορμή την επέτειο τους. "Δύο χρόνια διασκέδασης και γέλιου", έγραφε στην τρυφερή ανάρτησή του, η οποία συνοδευόταν από μια φωτογραφία που και οι δύο γελούν και φαίνονται ευτυχισμένοι.

Αχιλλεας

Και πριν από αυτή τη δημοσίευση, όμως, ο Αχιλλέας - Ανδρέας μοιραζόταν συχνά φωτογραφίες από εξόδους και ταξίδια με την αγαπημένη του σε όλο τον κόσμο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομα της. Σύμφωνα με το "Tatler", το στενό φιλικό περιβάλλον του Αχιλλέα -Ανδρέα και της Isabella Massenet τους περιέγραφε ως το τέλειο ζευγάρι.

Οι πρώτες φήμες για τα σύννεφα στη σχέση τους ήρθαν όταν ο λογαριασμός των βασιλικών θαυμαστών στο Instagram "royal_without_throne", ανέφερε πως το ζευγάρι χώρισε και ο Αχιλλέας-Ανδρέας θα παρευρισκόταν στο γάμο της Θεοδώρας χωρίς την Izabella, όπως και έγινε.

Ο Αχιλλέας- Ανδρέας και η Isabella Massenet αποφοίτησαν και οι δύο από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Η Isabella Massenet, με την ιδιαίτερη ομορφιά και το απαράμιλλο στυλ, ασχολείται με τη μουσική ως DJ αλλά και με το modelling, ενώ η καταγωγή της είναι από Αμερική και Βρετανία. Μάλιστα, η καλλονή έχει ενεργό συμβόλαιο στην IMG Models, το ίδιο πρακτορείο που εκπροσωπεί τις Gigi και Bella Hadid, Karlie Kloss και Gisele Bundchen.

View this post on Instagram

A post shared by elizabeth's (@elsawon25)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)