Celebrity

Σήμερα 10:57

Απόστολος Ρουβάς - Φανή Γιαβρίδου: Ο λόγος που καθυστέρησε να αρχίσει ο γάμος και οι δύο ηχηρές απουσίες

Απόστολος Ρουβάς - Φανή Γιαβρίδου: Ο λόγος που καθυστέρησε να αρχίσει ο γάμος και οι δύο ηχηρές απουσίες

-

Ο Απόστολος Ρουβάς παντρεύτηκε το Σάββατο (12/10) την εκλεκτή της καρδιάς του Φανή Γιαβρίδου, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Νεκταρίου στον Μαραθώνα.

Το ζευγάρι σε αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα, είχε στο πλευρό του, τους φίλους και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσά τους ο αδελφός του Απόστολου Ρουβά, Σάκης Ρουβάς με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη και φυσικά η μητέρα του τραγουδιστή, Μαρία Πανάρετου.

Μετά τον γάμο, τελέστηκε και η βάφτιση του γιου του ζευγαριού, που πήρε το όνομα, Αλκίνοος.

Στον γάμο αυτό ωστόσο είχαμε και κάποια απρόοπτα. Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η Νάντια Ρηγάτου στην εκπομπή "Weekenders", ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τις 5.30 το απόγευμα, ενώ το ζευγάρι έφτασε μαζί στην εκκλησία στις 6. Όμως η τελετή δεν ξεκίνησε αμέσως, καθώς δεν είχαν φτάσει ακόμη η μητέρα του Απόστολου Ρουβά, Μαρία και ο άλλος αδερφός του, Βασίλης.

Στον γάμο είχαμε ωστόσο και δύο ηχηρές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα από τον γάμο του Απόστολου Ρουβά απουσίαζαν ο πατέρας του, Κωνσταντίνος και ο ετεροθαλής αδερφός του, Νίκος.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)