Celebrity

Σήμερα 08:27

Απόστολος Ρουβάς - Φανή Γιαβρίδου: Το γαμήλιο πάρτι και ο χορός του Σάκη Ρουβά (βίντεο)

Απόστολος Ρουβάς - Φανή Γιαβρίδου: Το γαμήλιο πάρτι και ο χορός του Σάκη Ρουβά (βίντεο)

-

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (12/10) ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Νεκταρίου στον Μαραθώνα, ενώ μετά την τελετή πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση του ενός έτους γιους τους που πήρε το όνομα Αλκίνοος.

Την ξεχωριστή αυτή ημέρα ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου είχαν δίπλα τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μεταξύ άλλων, εκεί ήταν φυσικά ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, αλλά και κάποιοι πρώην συμπαίκτες του σεφ από το "Survivor", όπως ο Στάθης Σχίζας, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο Νίκος Γιάννης και ο Γιώργος Κατσαούνης.

Μετά τα δύο μυστήρια ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι, όπου οι νεόνυμφοι διασκέδασαν μέχρι πρωίας. Ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου χόρεψαν μάλιστα το "Άντεξα" του Σάκη Ρουβά και έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Σε άλλο βίντεο που ανέβασε στα instastories ο Νίκος Γιάννης βλέπουμε μάλιστα και τον Σάκη Ρουβά να διασκεδάζει με τη ψυχή του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)