Competitions

Χθες 19:29

Μαρία Αντωνά: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας της - "Θα σε αγαπώ μέχρι να κλείσουν και τα δικά μου μάτια"

Μαρία Αντωνά: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας της - "Θα σε αγαπώ μέχρι να κλείσουν και τα δικά μου μάτια"

-

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Μαρία Αντωνά, καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της μητέρα σε ηλικία 56 ετών.

Η μητέρα της ραδιοφωνικής παραγωγού και παρουσιάστριας το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της. Μάλιστα, η Μαρία Αντωνά πριν από λίγα 24ωρα προσευχόταν δημόσια για τη μαμά της, αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς της φίλους τις στιγμές που βίωνε. Δείτε ΕΔΩ!

Το απόγευμα του Σαββάτου, 12 Οκτωβρίου, η Μαρία Αντωνά έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον θάνατο της μητέρας της και τα όσα έγραψε "ράγισαν" καρδιές.

«Αντίο μαμά μου! Θα σε αγαπώ για πάντα μέχρι να κλείσουν και τα δικά μου μάτια. Σε ευχαριστώ που υπάρχω, γι’ αυτό που έγινα και για τις αξίες που μου δίδαξες. Να έχω πάντα το κεφάλι μου ψηλά και την ηθική μου πιο ψηλά.. Και να θυμάσαι αυτά τα μάτια θα τα έχω πάντα δίπλα μου και μέσα και μπροστά μου. Γίνε Άγγελος μου και μην φύγεις ποτέ ξανά από δίπλα μου», έγραψε η Μαρία Αντωνά στη λεζάντα των τριών φωτογραφιών που ανήρτησε.

Δείτε την ανάρτησή της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)