Celebrity

Σήμερα 14:58

Ναταλία Γερμανού σε Κωνσταντίνο Αργυρό: "Να γίνεις από παιδί γενναίο και ένας μπαμπάς γενναίος"

Ναταλία Γερμανού σε Κωνσταντίνο Αργυρό: "Να γίνεις από παιδί γενναίο και ένας μπαμπάς γενναίος"

-

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, θα δώσει την Τρίτη 15 Οκτωβρίου μια μοναδική συναυλία στο Ηρωδείο, "αγκαλιάζοντας" μουσικά το αξιόλογο έργο της AURORA, του φιλανθρωπικού Σωματείου που στηρίζει ασθενείς με λευχαιμία και τις οικογένειές τους μέσω της προσφοράς στέγης, της παροχής ψυχολογικής υποστήριξης και της ενίσχυσης των μεγάλων μεταμοσχευτικών μονάδων της χώρας.

Με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή συναυλία, ο τραγουδιστής μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (12/10) ζωντανά από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, "Καλύτερα δε γίνεται".

Η παρουσιάστρια δεν θέλησε να κάνει καμία προσωπική ερώτηση στον Κωνσταντίνο Αργυρό, ωστόσο στο τέλος της συζήτησης του ευχήθηκε δημόσια για τον ερχομό του παιδιού του. Θυμίζουμε άλλωστε, πως η σύντροφος του τραγουδιστή, Αλεξάνδρα Νίκα είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

"Όπως ξέρεις στην εκπομπή αυτή δεν κάνουμε προσωπικές ερωτήσεις, εκτός αν μας το ζητήσει ο καλεσμένος. Εσύ δεν μας το ζητάς" είπε αρχικά με χιούμορ στον Κωνσταντίνο Αργυρό η Ναταλία Γερμανού.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια είπε στον τραγουδιστή: "Εγώ θα ευχηθώ απλά να γίνεις από παιδί γενναίο και ένας μπαμπάς γενναίος. Να είσαι πάντα ευτυχισμένος, να είσαι υγιής, να είσαι χαρούμενος και όλα τα καλά του κόσμου".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos