Celebrity

Σήμερα 10:27

Συναυλία για τα Τέμπη: Τα λόγια των καλλιτεχνών επί σκηνής - "Το μήνυμα είστε εσείς και αποδέκτης ο ουρανός"

Συναυλία για τα Τέμπη: Τα λόγια των καλλιτεχνών επί σκηνής - "Το μήνυμα είστε εσείς και αποδέκτης ο ουρανός"

-

"Πλημμύρισε" από κόσμο το βράδυ της Παρασκευής (11/10) το Καλλιμάρμαρο για τη μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στα θύματα των Τεμπών, με χιλιάδες να γεμίζουν από νωρίς το στάδιο για να αποτίσουν φόρο τιμής σε όσους έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Στη συναυλία έδωσαν το "παρών" σπουδαίοι καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα, στη σκηνή του Καλλιμάρμαρου ανέβηκαν, μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Σωκράτης Μάλαμας, οι Φοίβος Δεληβοριάς, οι Κοινοί Θνητοί και η Τάνια Τσανακλίδου με τα λόγια τους να συγκινούν το κοινό.

Ανατριχιαστική ήταν φυσικά η στιγμή που ο Σωκράτης Μάλαμας τραγούδησε την "Κοιλάδα των Τεμπών".

"Όπως καταλαβαίνετε σήμερα το μήνυμα είστε εσείς και αποδέκτης είναι ο ουρανός" είπε ο Σωκράτης Μάλαμας όταν ανέβηκε στη σκηνή.

Με τη σειρά της η Τάνια Τσανακλίδου ανέφερε: "Με μεγάλη συγκίνηση και βαθύ σεβασμό στην μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους εκείνο το καταραμένο βράδυ στα Τέμπη, καθώς και στον αγώνα των δικών τους ανθρώπων για δικαιοσύνη, είμαι εδώ μαζί σας σήμερα για να φωνάξουμε όλοι μαζί ότι δεν ξεχνάμε και ότι δεν πρόκειται να ξεχάσουμε και ότι δεν θα ησυχάσουμε ποτέ αν οι ένοχοι δεν πάνε φυλακή".

Ο Φοίβος Δεληβοριάς τόνισε: "Είμαστε όλοι εδώ γιατί από τον Φλεβάρη του 2023 η ανάγκη για δικαιοσύνη κυλάει από τα μάτια μας. Ό,τι τραγουδήσουμε σήμερα, τραγούδια αγάπης και θυμού, τραγούδια χαράς και τραγούδια πένθους, είναι αφιερωμένα στους γονείς και του συγγενείς που δεν σταματούν".

Από την πλευρά του ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ανέφερε: "Θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά όλους και όλες που ήρθατε σήμερα εδώ να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια που είναι για σωστή δικαιοσύνη και επίσης που είναι στη μνήμη των συνανθρώπων μας που χάθηκαν".

Τέλος, οι Κοινοί Θνητοί είπαν: "Είναι μεγάλη τιμή μας που βρισκόμαστε σε αυτή την εκδήλωση για αυτό τον σκοπό. Μεγάλη χαρά μας για την προσέλευση του κόσμου και μεγάλη θλίψη μας για 57 ανθρώπους που δεν είναι απόψε εδώ πέρα. Για αυτούς ήρθαμε να παίξουμε και για εσάς τα παιδιά που δεν κάθεστε καλά".

Δείτε παρακάτω το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Weekenders":


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)