Celebrity

11 Οκτωβρίου 2024 22:20

Πάνος Μουζούρακης: Αποκάλυψε στη Σία Κοσιώνη τη στρατηγική του στο "The Voice" και την αιφνιδίασε

Πάνος Μουζούρακης: Αποκάλυψε στη Σία Κοσιώνη τη στρατηγική του στο "The Voice" και την αιφνιδίασε

-

Πρεμιέρα κάνει το βράδυ του Σαββάτου ο νέος κύκλος του The Voice. Λίγο πριν την πρεμιέρα ο Γιώργος Καπουτζίδης και οι κριτές του μουσικού σόου, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου, Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζωνάκης εμφανίστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Μεταξύ άλλων η Σία Κοσιώνη ρώτησε τον Πάνο Μουζουράκη αν έχει κάποια στρατηγική φέτος στο παιχνίδι και την αιφνιδίασε με την απάντησή του.  

Διαβάστε επίσης! The Voice of Greece: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα & την κριτική επιτροπή

«Ναι, εννοείται ότι τα χρόνια εμπειρίας μου στο παιχνίδι με έχουν κάνει να χειρίζομαι με στρατηγική τα πράγματα η οποία είναι η στρατηγική του χάους. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλες τις χρονιές που νόμιζα ότι θα κερδίσω… δεν κέρδιζα. Λοιπόν, εδώ περνάμε όμως πάρα πολύ καλά και έχουμε εξαιρετικές φωνές και φέτος.

Μία από τις βασικές στρατηγικές μου, γιατί δεν θα τις προδώσω όλες, είναι η εξής. Όταν ακούω μια φωνή που εντάξει, είναι καλή, γυρνάω για να ζηλέψει ο Μάστορας, να γυρίσει και αυτός και μετά τον αφήνω να πάει στη δική του ομάδα. Για να γεμίσει έτσι γρήγορα η δική του ομάδα ώστε, όταν θα έρθουν οι πολύ καλοί, να έρθουν όλοι σε μένα» απάντησε ο Πάνος Μουζουράκης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)