Celebrity

11 Οκτωβρίου 2024 18:36

Παύλος: Στο Μόναχο και στο Oktoberfest μαζί με τον γιο του Αχιλλέα (Photos)

Παύλος: Στο Μόναχο και στο Oktoberfest μαζί με τον γιο του Αχιλλέα (Photos)

-

Ένα ταξίδι μαζί με τον γιο του, Αχιλλέα, πραγματοποίησε ο Παύλος.

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκε στο Μόναχο, καθώς ήταν καλεσμένος του πρίγκιπα Λουδοβίκο και της Σοφίας της Βαυαρίας και επισκέφτηκε αξιοθέατα της πόλης, αλλά και συμμετείχε μαζί με τον Αχιλλέα στο Oktoberfest.

Διαβάστε επίσης! Παύλος: Απαντά για το ζεϊμπέκικο στο pre wedding party της Θεοδώρας & του Μάθιου Κουμάρ! Το σχόλιο της Μαργαρίτας Θεοδωράκη (Videos)

Ο Παύλος ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το ταξίδι του με τον γιο του και στη λεζάντα περιέγραψε πως πέρασαν.  

«Η ευγενική πρόσκληση από τον πρίγκιπα Λουδοβίκο και τη Σοφία της Βαυαρίας, απογόνους του βασιλιά Όθωνα, μου προσέφερε ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο. Είχα την ευκαιρία να ξεναγηθώ σε εξαιρετικά σημεία της πόλης, όπως στην διάσημη αρχαία ελληνική συλλογή κοντά στην Αψίδα της Νίκης προς τιμή των Ελλήνων ηρώων της επανάστασης του 1821, το παλάτι Nymphenburg και το εργαστήριο πορσελάνης του καθώς και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Επίσης, συμμετείχα στο Oktoberfest, και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω μέλη της ελληνικής κοινότητας και να παρακολουθήσω μαζί τους στην Ορθόδοξη εκκλησία την Κυριακάτικη θεία λειτουργία. Μια πρώην καθολική εκκλησία που δωρήθηκε στην Ορθόδοξη ελληνική κοινότητα από τον βασιλιά Λουδοβίκο το 1828. Εκείνη την εποχή το Μόναχο είχε λιγότερο από χίλιους Έλληνες και σήμερα η κοινότητα μας αποτελείται από περίπου 30,000 Έλληνες στο Μόναχο, καθώς και άλλους 20 με 30,000 που, ενώ δεν κατέχουν πλέον ελληνικά διαβατήρια, συνεχίζουν να αγκαλιάζουν την κληρονομιά τους», έγραψε ο Παύλος στην ανάρτησή του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)