Celebrity

Χθες 18:07

Χριστίνα Μπόμπα: Η αντίδρασή της στα αρνητικά σχόλια - "Είναι όπως τα στάδια του χωρισμού"

Χριστίνα Μπόμπα: Η αντίδρασή της στα αρνητικά σχόλια - "Είναι όπως τα στάδια του χωρισμού"

-

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα. Μεταξύ άλλων, η ίδια μίλησε για το ενδεχόμενο να την δούμε στην τηλεόραση, για τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και για το πώς διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια.

Διαβάστε επίσης! Χριστίνα Μπόμπα: "Είναι η δουλειά μου να φωτογραφίζω και εσώρουχα και μαγιό"

«Σιγά – σιγά, τώρα οι μικρούλες πήγαν σχολείο. Η τηλεόραση δεν είναι η ετήσια μου δουλειά, που κάθε χρόνο θα συζητάω για projects ή για κάτι να κάνω. Δεν είμαι παρουσιάστρια», είπε αρχικά η Χριστίνα Μπομπά και συνέχισε:

«Ήμουν πολύ υπέρ να κάνει εκπομπή ο Σάκης με τον Γιώργο Μαυρίδη και μακάρι να το κάνουν τώρα και να κάνουν και άλλο έναν γύρο μετά από 10 χρόνια. Να τους δούμε παππούδια να ταξιδεύουν όλον τον κόσμο. Να δω εκεί πως θα κάνουν αυτά τα extreme που κάνουν τώρα».

«Πάντα ήμουν η Χριστίνα Μπόμπα και ήμουν και η γυναίκα του Σάκη Τανιμανίδη. Υπήρχε συνέχεια αυτό η γυναίκα του Σάκη, με την αρνητική χροιά, ότι δεν είμαι αυτόφωτη, στην αρχή. Με επηρέασε τότε. Σιγά σιγά το ξεπέρασα. Τώρα μου φαίνεται αστείο, δε μου φαινόταν πάντα όμως. Μου πήρε καιρό για να αρχίσω να γελάω με τα αρνητικά σχόλια. Είναι όπως τα στάδια του χωρισμού, θυμός, θλίψη μέχρι την αποδοχή. Τα πέρασα όλα αυτά μέσα στο χρόνια. Τώρα είμαι στη φάση “δε με νοιάζει”, είμαι πολύ χαλαρή σε σχέση με αυτό», συμπλήρωσε η Χριστίνα Μπόμπα.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)