Celebrity

11 Οκτωβρίου 2024 12:43

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Η πρώτη δήλωση μετά την αποκάλυψη για την νέα σχέση του Απόστολου Λύτρα

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Η πρώτη δήλωση μετά την αποκάλυψη για την νέα σχέση του Απόστολου Λύτρα

-

Νέα σύντροφο έχει ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, έναν περίπου μήνα μετά την αποφυλάκισή του και σχεδόν τέσσερις μετά τον ξυλοδαρμό της εν διαστάσει συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται σε νέα σχέση με τη μεσίτρια, Θεοδώρα Παπαδοπούλου, με την οποία ήταν φίλοι τα τελευταία 16 χρόνια.

Την ίδια στιγμή, η Σοφία Πολυζωγοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή "Πρωινό ΣουΣού" και τη δημοσιογράφο, Χαρά Μπουτσικάκη, απέφυγε να πάρει θέση για τη νέα σύντροφο του Απόστλου Λύτρα και δήλωσε πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η ανήλικη κόρη τους.

"Εκφράζω την έντονη δυσαρέσκειά μου γιατί συνεχίζονται οι αναφορές στο παιδί μου από την άλλη πλευρά. Εγώ ωστόσο έχω παραμείνει συνεπής ως προς αυτό το ζήτημα και θα μιλήσω για αυτό το θέμα, για το παιδί μου, αποκλειστικά και μόνο στη δικαιοσύνη, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια για αυτό το ζήτημα.

Έχω απαγορεύσει, ως ασκούσα δικηγορική μέριμνα και αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού μου, την οιανδήποτε αναφορά σε αυτό. Προτεραιότητά μου ήταν, είναι και θα παραμείνει, η διατήρηση της ψυχικής ισορροπίας του παιδιού μου" ήταν η δήλωση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)