Celebrity

Σήμερα 11:59

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε on air το μήνυμα που της έστειλε η Ιωάννα Τούνη - "Μου είπε ότι..."

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε on air το μήνυμα που της έστειλε η Ιωάννα Τούνη - "Μου είπε ότι..."

-

Τη συνομιλία της με την Ιωάννα Τούνη, αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από το Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 11/10.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο μήνυμα που της έστειλε η γνωστή influencer για να λύσουν την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε στο event που βρέθηκαν αλλά δεν μίλησαν, αλλά και στα όσα είπε η Ιωάννα Τούνη για ορισμένους δημοσιογράφους.

«Μου έστειλε ένα μήνυμα και το εκτίμησα ιδιαιτέρως. Μου μίλησε για το event, μου είπε ότι “ένιωσα όταν δεν μου μίλησες, ότι μου γύρισες την πλάτη” και το ίδιο της είπα κι εγώ», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργου και συνέχισε λέγοντας:


«Μου εξήγησε ότι είχε στεναχωρηθεί πολύ με το περιστατικό στο αεροδρόμιο αι ότι ειλικρινά δεν αναφερόταν σε όλους τους δημοσιογράφους. Της είπα ότι ένιωσα ότι υπήρχε τσουβάλιασμα και έπρεπε να υπερασπιστώ τους συνεργάτες μου. Δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίζουμε. Δεν εννοούσε όλους τους δημοσιογράφους».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)