Exclusive

10 Οκτωβρίου 2024 21:48

Αποκλειστικό βίντεο! Μίμης Πλέσσας: Η επί σκηνής συγκίνηση του Στέφανου Κορκολή στο αφιέρωμα - "Ήταν κάτι που μου ζήτησε ο ίδιος"

Αποκλειστικό βίντεο! Μίμης Πλέσσας: Η επί σκηνής συγκίνηση του Στέφανου Κορκολή στο αφιέρωμα - "Ήταν κάτι που μου ζήτησε ο ίδιος"

-

Το βράδυ της Πέμπτης, 10 Οκτωβρίου, στο θέατρο Παλλάς ξεκίνησε μια σειρά παραστάσεων για τον Μίμη Πλέσσα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες και πριν σβήσει τα 100 του κεράκια.

Το αφιέρωμα στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη έχει την υπογραφή του Γιώργου Βάλαρη.

Ο Γιώργος Βάλαρης με αυτό το επετειακό αφιέρωμα αποχαιρετά με ιδιαίτερη συγκίνηση τον Μίμη Πλέσσα, μέσα από τα μοναδικά και διαχρονικά του τραγούδια, που γαλούχησαν γενιές Ελλήνων με τη συμμετοχή κορυφαίων ερμηνευτών, τραγουδιστών και ηθοποιών, πολυμελή ζωντανή ορχήστρα και μαέστρο τον Αντώνη Γούναρη.

Να σημειώσουμε, πως το εν λόγω αφιέρωμα είχε προγραμματιστεί για τα γενέθλια του Μίμη Πλέεσα, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν μετά τον θάνατό του.

Δείτε επίσης! Αποκλειστικό βίντεο! Μίμης Πλέσσας: Απούσα η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ, από την πρεμιέρα του αφιερώματος στο Παλλάς - Το μήνυμά της

Ο Στέφανος Κορκολής ήταν από τα πρόσωπα που ανέβηκαν στη σκηνή για να ερμηνεύσουν μερικές από τις επιτυχίες του Μίμη Πλέσσα.

Ο ανιψιός του μουσικοσυνθέτη δεν έκρυψε τη συγκίνησή του και απέσπασε ένα θερμό χειροκρότημα.

Μάλιστα, ο Στέφανος Κορκολής είπε ένα κομμάτι, που του ζήτησε ο ίδιος ο Μίμης Πλέσσας όταν οργάνωναν την παράσταση.

«Έφυγε αλλά δεν έφυγε γιατί είναι εδώ μαζί μας και θα είναι για πάντα μέσα από τις υπέροχες μελωδίες του. Το επόμενο κομμάτι ήταν κάτι που μου ζήτησε ο ίδιος να το πω. Ένα υπέροχο τραγούδι του και ήθελε να το τραγουδήσω και φυσικά δεν θα του χαλάσω το χατίρι. Να είστε καλά», είπε επί σκηνής ο Στέφανος Κορκολής.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του FTHIS που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)