Celebrity

Χθες 18:44

Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Διαφωνώ με αυτά που είπε η Ιωάννα Τούνη για τους δημοσιογράφους"

Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Διαφωνώ με αυτά που είπε η Ιωάννα Τούνη για τους δημοσιογράφους"

-

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ξέσπασμα της, Ιωάννας Τούνη κατά των δημοσιογράφων.

Η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν συμφωνεί μαζί της ενώ όπως είπε θέλει να βρεθεί μαζί της να το συζητήσουν.

«Διαφωνώ με την Ιωάννα Τούνη και αυτό που είπε για τους δημοσιογράφους. Επειδή εγώ έχω εκτεθεί στα media από 18 χρονών, είμαι πιο παλιά από τους influencers και τους youtubers και όλα αυτά και από παιδιά που είναι στην ηλικία μου. Τα παιδιά αυτά, δεν έχουν έρθει σε επαφή να δουν ποιος είναι ο πραγματικός δημοσιογράφος, πως είναι οι παρουσιαστές.

Δείτε επίσης - Ιωάννα Τούνη: Απαντά στα σχόλια που δέχθηκε στις πρωινές εκπομπές - "Για να έχετε λόγο να κρίνετε, πρέπει για αρχή να το ακούσετε"

 Είναι πολύ άσχημο όλο αυτό που γίνεται ενάντια στους δημοσιογράφους, που μπαίνουν τους βρίζουν, τους απειλούν, και με το τσουβάλιασμα που γίνεται διαφωνώ… Δε μίλησα ακόμα μαζί της να της πω ότι διαφωνώ, θέλω να βρεθώ μαζί της απλά δεν έχω προλάβει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Θέλω να κάνω μια κουβέντα μαζί της. Της δίνω το ελαφρυντικό ότι ήταν άυπνη και πολύ ταλαιπωρημένη… Δε πιστεύω ότι το έκανε για να προβληθεί από τις εκπομπές, απλά, είναι έτσι σαν άνθρωπος. Δε λέει ψέματα, όντως αισθανόταν θιγμένη», ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για την Ιωάννα Τούνη:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)