Celebrity

Χθες 10:59

Αγγελική Ηλιάδη: Η αποκάλυψη για την κατάσταση υγείας της Καίτης Γκρέυ - "Δυστυχώς περιμένουμε, δεν έχει καμία επικοινωνία"

Αγγελική Ηλιάδη: Η αποκάλυψη για την κατάσταση υγείας της Καίτης Γκρέυ - "Δυστυχώς περιμένουμε, δεν έχει καμία επικοινωνία"

-

Δύσκολες ώρες βιώνει η Καίτη Γκρέυ, καθώς νοσηλεύεται μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Η εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη, βρέθηκε στο πλευρό της και μίλησε στην "Super Κατερίνα", έξω από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται η τραγουδίστρια.

"Όλα συνέβησαν από τη μια στιγμή στην άλλη, δεν έχει καμία επικοινωνία, δυστυχώς περιμένουμε και ελπίζουμε", τόνισε, ενώ υπογράμμισε πως έχει και άλλα προβλήματα υγείας, συνδυαστικά με το εγκεφαλικό που πέρασε.

"Οι γιατροί δεν μας έχουν πει τίποτα, σε αυτές τις περιπτώσεις είναι νωρίς", ανέφερε η Αγγελική Ηλιάδη για την κατάσταση της υγείας της Καίτης Γκρέυ, ενώ πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε:

«Δεν μπορώ να σας πω κάτι ακόμα. Δεν έχουν περάσει οι πρώτες ώρες. Η γυναίκα είναι μετά από εγκεφαλικό και δεν υπάρχει κάποια επικοινωνία. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία επικοινωνία. Περιμένουμε κι ελπίζουμε. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ξέρετε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις εγκεφαλικών και σε γυναίκες τέτοιας ηλικίας που έχουν κι άλλα προβλήματα πρέπει να περιμένουμε».

Δείτε το σχετικό βίντεο:



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)