FLife

09 Οκτωβρίου 2024 14:41

Ο Robbie Williams σάς… καλεί στα Village Cinemas!

Ο Robbie Williams σάς… καλεί στα Village Cinemas!

-

Με ένα ιδιαίτερο μήνυμα, ο mega star Robbie Williams προαναγγέλλει την προβολή της νέας του ταινίας Better Man στα Village Cinemas.

Στο μήνυμα αυτό, μέσω video, βλέπουμε τον Robbie να μιλάει για τα Village Cinemas με το κλασικό ύφος και στυλ που έχουν λατρέψει εκατομμύρια fans ανά τον κόσμο.

Η ταινία Better Man αναμένεται να έρθει στα Village Cinemas μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FTHIS.GR (@fthis.gr)


  • Better man - Λίγα λόγια για την ταινία

Η ταινία αποτυπώνει την άνοδο, την πτώση και την αναγέννηση του Ρόμπι Γουίλιαμς, ενός εκ των εμπορικότερων καλλιτεχνών της βρετανικής μουσικής σκηνής. Εμπνευσμένος από προσωπικά βιώματα του αγαπημένου δημιουργού, ο σκηνοθέτης και συν-σεναριογράφος της ταινίας Μάικλ Γκρέισι (“The Greatest Showman”),  υπόσχεται μια κινηματογραφική εμπειρία που δεν μοιάζει με καμιά άλλη!

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μάικλ Γκρέισι και τα ψηφιακά εφέ η κορυφαία εταιρεία του χώρου Weta (“Avatar”, “Άρχοντας των Δαχτυλιδιών”). Με τους Ρόμπι Γουίλιαμς, Τζόνο Ντέιβις (“Kingsman: Μυστική Υπηρεσία”), τον βραβευμένο με BAFTA® Στιβ Πέμπερτον (“Inside No.9”, “Killing Eve”) και την υποψήφια για BAFTA® Άλισον Στέντμαν (“The Kings Man”).

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)