Celebrity

09 Οκτωβρίου 2024 13:33

Ιωάννα Τούνη: Απαντά στα σχόλια που δέχθηκε στις πρωινές εκπομπές - "Για να έχετε λόγο να κρίνετε, πρέπει για αρχή να το ακούσετε"

Ιωάννα Τούνη: Απαντά στα σχόλια που δέχθηκε στις πρωινές εκπομπές - "Για να έχετε λόγο να κρίνετε, πρέπει για αρχή να το ακούσετε"

-

Την Ιωάννα Τούνη συνάντησε στο αεροδρόμιο η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» και ο Σαράντης Μαριεττής. Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για το περιστατικό με την γνωστή αεροπορική εταιρεία, αλλά αναφέρθηκε και στα σχόλια που έγιναν για αυτή στις πρωινές εκπομπές.

Διαβάστε επίσης! Μικρούτσικος για ανάρτηση Τούνη: "Αν ήταν από ένα σοβαρό άνθρωπο, θα προβληματιζόμουν"

«Ό,τι σχόλια είχα, τα έχω κάνει στα προσωπικά μου social media όπου δεν υπάρχει όλη αυτή η κιτρινίλα που υπάρχει στο συνάφι σας. Πάω να δω τον γιο μου, να είστε καλά. Ευχαριστώ πολύ. Να είναι καλά ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Να είστε καλά όλοι. Πάω στον γιο μου.

Το πέσιμο στο αεροδρόμιο δεν είναι το αγαπημένο μου κομμάτι. Όπως και να έχει, έχω τοποθετηθεί στα δικά μου social media. Για να έχετε λόγο να κρίνετε οποιοδήποτε συμβάν, πρέπει για αρχή να το ακούσετε, οπότε ας κάτσει ο οποιοσδήποτε στο πάνελ, που κάθεται και μιλάει για εμένα και την παρέα μου. Ας δει τουλάχιστον το περιστατικό. Γιατί είμαι σίγουρη από τα αποσπάσματα που έχω ακούσει, ότι δεν το έχετε ακούσει για να μιλήσετε γι’ αυτό», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)