Celebrity

08 Οκτωβρίου 2024 11:14

Η Θεοδώρα Παπαδοπούλου επιβεβαιώνει τη σχέση της με τον Απόστολο Λύτρα: "Ήμουν δίπλα του σε όλη αυτή την περιπέτεια"

Η Θεοδώρα Παπαδοπούλου επιβεβαιώνει τη σχέση της με τον Απόστολο Λύτρα: "Ήμουν δίπλα του σε όλη αυτή την περιπέτεια"

-

Ερωτευμένος ξανά είναι ο Απόστολος Λύτρας περίπου τέσσερις μήνες μετά τον ξυλοδαρμό και το επεισόδιο με την εν διαστάσει σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Ο γνωστός ποινικολόγος είναι ζευγάρι εδώ και έναν μήνα με την εντυπωσιακή Θεοδώρα Παπαδοπούλου, η οποία είναι μεσίτρια στο επάγγελμα και έχει ως βάση της τα νότια προάστια.

Ο Απόστολος Λύτρας και η Θεοδώρα Παπαδοπούλου ήταν φίλοι τα τελευταία 16 χρόνια, ενώ η 45χρονη επιβεβαίωσε τη σχέση τους μιλώντας στην εκπομπή "Super Κατερίνα".

"Με τον Αποστόλη γνωριζόμαστε εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια. Ήμουν δίπλα του σε όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασε. Είμαστε εδώ και έναν μήνα σε σχέση κάτι που μας κάνει ευτυχισμένους και τους δύο" αρκέστηκε να πει η Θεοδώρα Παπαδοπούλου.

Από την πλευρά του ο Απόστλος Λύτρας τόνισε στην ίδια εκπομπή: "Πραγματικά η ζωή συνεχίζεται. Όταν κάποιος άνθρωπος υποπέσει σε ένα πολύ μεγάλο παράπτωμα, όπως εγώ, νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβουμε τι οδήγησε σε αυτή τη συμπεριφορά. Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί και για το θύμα και για τον θύτη. Δεν κρύβω τη σχέση μου. Κάνω προσπάθεια στο να ξεπεράσω την κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος να συνεχίσει τη ζωή του".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)