Celebrity

08 Οκτωβρίου 2024 10:40

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεκαθαρίζει: "Μου έχει βγει ένα όνομα που δεν με αντιπροσωπεύει. Πιο σοβαρά δεν έχω μιλήσει σε αυτή την εκπομπή..."

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεκαθαρίζει: "Μου έχει βγει ένα όνομα που δεν με αντιπροσωπεύει. Πιο σοβαρά δεν έχω μιλήσει σε αυτή την εκπομπή..."

-

Η Φαίη Σκορδά σήμερα Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, στην έναρξη της εκπομπής της "Buongiorno", είχε έναν διάλογο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην έκπληξη που της έχει προκαλέσει η τρυφερότητα του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Δείτε επίσης! Ανδρέας Μικρούτσικος για Κατερίνα Καινούργιου: "Μπορώ να της καταμαρτυρήσω πάρα πολλά πράγματα"

«Θέλω λίγο να πω κάτι πριν ξεκινήσουμε. Δεν περίμενα να είσαι τόσο γλυκός και τρυφερός. Σήμερα στο καμαρίνι τις αγκαλιές που κάνει… μου έκανε μία αγκαλιά που κράτησε τρία λεπτά και μου έκανε τόση εντύπωση που ήθελα να το πω», ανέφερε η Φαίη Σκορδά στην έναρξη.

Εκείνη τη στιγμή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Μου έχει βγει ένα όνομα που δεν με αντιπροσωπεύει. Πιο σοβαρά δεν έχω μιλήσει σε αυτή την εκπομπή. Αυτό να το βάλετε καλά στο μυαλό σας. Ξέρεις ποιους να ρωτάς; Τους τεχνικούς! Από το 1990 είμαι με τεχνικούς και - συγγνώμη που θα το πω αλλά έχω ολοκληρώσει την καριέρα μου - πίνουν νερό στο όνομά μου! Τους βρίσκω συνέχεια, μερικοί είναι και εδώ. Δεν έχω υψώσει τη φωνή μου ποτέ, δεν έχει απολυθεί κανείς. Έχουν βρει απάγκιο, έχουν βρει δουλειά, τρυφερότητα, πλάκα και, όποτε χρειάζεται να είμαι σοβαρός και συγκεκριμένος, είμαι. Δεν ήμουν ποτέ ανταγωνιστικός».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)