Celebrity

Χθες 20:46

Νατάσσα Μποφίλιου: "Ζοριστήκαμε πολύ οικονομικά τα πρώτα δέκα χρόνια. Αν δεν είχα τον άντρα μου…"

Νατάσσα Μποφίλιου: "Ζοριστήκαμε πολύ οικονομικά τα πρώτα δέκα χρόνια. Αν δεν είχα τον άντρα μου…"

-

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Δευτέρας 7/10 βρέθηκαν η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Θέμης Καραμουρατίδης. Η τραγουδίστρια και ο συνθέτης μεταξύ άλλων μίλησαν για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν τα πρώτα χρόνια της ενασχόλησης με τη μουσική, αλλά και την περίοδο της καραντίνας.

Διαβάστε επίσης! Νατάσσα Μποφίλιου: Απαντά για το φόρεμά της που σχολιάστηκε - "Γίνεται θέμα αν αντί για 148 ευρώ κάνει 2.000"

«Ζοριστήκαμε πολύ οικονομικά τα πρώτα δέκα χρόνια. Τη δεύτερη φορά που ζοριστήκαμε πάρα πολύ ήταν το διάστημα της καραντίνας», είπε η Νατάσσα Μποφίλιου με τον Θέμη Καραμουρατίδη να συμπληρώνει:

«Εγώ αν δεν είχα τους γονείς μου δεν θα την έβγαζα. Είχα σκεφτεί να κάνω αίτηση σε ένα σούπερ μάρκετ και ειλικρινά θα το έκανα και δεν θεωρούσα ότι είναι ταπείνωση να το κάνεις. Δεν είχα ποτέ αυτή τη σχέση με την εργασία, ούτε με το να το παίζεις κάποιος. Ήταν ένα αδιέξοδο πολύ τρομακτικό», είπε ο Θέμης Καραμουρατίδης.

«Κι εγώ αν δεν είχα τον άντρα μου επίσης», συμπλήρωσε η Νατάσσα Μποφίλιου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)