Celebrity

07 Οκτωβρίου 2024 13:00

Τάσος Κωστής: "Ποιος είναι ο Γιώργος Καραμίχος για να κρίνει τον Μάρκο Σεφερλή; Βρίζει το κοινό δηλαδή;"

Τάσος Κωστής: "Ποιος είναι ο Γιώργος Καραμίχος για να κρίνει τον Μάρκο Σεφερλή; Βρίζει το κοινό δηλαδή;"

-

Ο Τάσος Κωστής παραχώρησε συνέντευξη στη "Super Κατερίνα" και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και τα πρόσφατα σχόλια του Γιώργου Καραμίχου.

Θυμίζουμε πως ο τελευταίος είχε σχολιάσει τη σάτιρα στο θέατρο, χωρίς ποτέ να κατονομάσει τον Μάρκο Σεφερλή.

"Όταν ένας άνθρωπος γεμίζει το θέατρο ξεφτιλίζοντας κάποιους άλλους ανθρώπους και όλοι γελάνε από κάτω, αυτό σημαίνει κάτι για τους ψηφοφόρους. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν…" είχε πει, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καραμίχος.

Απαντώντας στην παραπάνω δήλωση, ο Τάσος Κωστής ανέφερε: "Ποιος τα βάζει με τον κόσμο; Κάνουμε μια δουλειά που απευθυνόμαστε στον κόσμο. Τι θα πούμε; Ότι ο κόσμος δεν είναι καλός; Ο κύριος Καραμίχος ας πάει να αλλάξει το κοινό και να το πάρει δικό του να ανεβάζει μια παράσταση με τον κόσμο που θέλει.

Ο Σεφερλής είναι αυτός. Απευθύνεται σε χιλιάδες κόσμου και πηγαίνουν και τον βλέπουν. Μόνος του. Ας κάνει κι αυτός μια δουλειά και ας μη μιλάει. Βρίζει το κοινό δηλαδή, ο κύριος Καραμίχος; Ποιος είναι αυτός; Μην κρίνει για να μη κριθεί, ο σκόπος είναι να είσαι χρήσιμος.

Κουλτούρα να φύγουμε, όπως έλεγε και ο Χάρρυ Κλυνν. Αηδίες. Μη λέμε τώρα τέτοια πράγματα, όλοι μιλάνε. Για να μιλάς, πρέπει και να είσαι κάτι. Τις κορυφές πολεμάνε. Ο Σεφερλής διασκεδάζει τον κόσμο και λες "βλάκα" τον κόσμο που πηγαίνει και τον βλέπει; Ποιος είσαι εσύ;.

Γινόμαστε μια κάστα και όλοι οι άλλοι είναι πλέμπα; Όχι κύριοι. Ο κόσμος είναι μεγάλος κριτής, σε ανεβάζει και σε κατεβάζει".

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Καραμίχος είχε σχολιάσει τη σάτιρα στο θέατρο, χωρίς ποτέ να κατονομάσει τον Μάρκο Σεφερλή, μιλώντας στην εκπομπή "Στούντιο 4".

"Όταν ένας άνθρωπος γεμίζει το θέατρο ξεφτιλίζοντας κάποιους άλλους ανθρώπους και όλοι γελάνε από κάτω, αυτό σημαίνει κάτι για τους ψηφοφόρους. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν… Όταν βρίσκουν αστείο κάτι που είναι κακής αισθητικής και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα πρόσωπα ή γεγονότα, η αισθητική είναι μεγάλο πακέτο… Υπάρχει κακή και καλή σάτιρα. Η αισθητική κάνει τη διαφορά, να υπάρχει μια ομορφιά, μια ευμορφία, ένα σχήμα στον τρόπο που θα πεις κάτι" είχε πει.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)