Celebrity

07 Οκτωβρίου 2024 12:15

Γιώργος Καραμίχος για Μάρκο Σεφερλή: "Δεν ανέφερα κανένα όνομα στη συνέντευξη"

Γιώργος Καραμίχος για Μάρκο Σεφερλή: "Δεν ανέφερα κανένα όνομα στη συνέντευξη"

-

Στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" μίλησε ο Γιώργος Καραμίχος και ρωτήθηκε για το ξέσπασμα του Μάρκου Σεφερλή, ύστερα από τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος στην εκπομπή "Στούντιο 4".

«Δεν θέλω να τοποθετηθώ γιατί εγώ δεν ανέφερα κανένα όνομα στη συνέντευξη που έδωσα. Αυτό προκλήθηκε χωρίς να πω κάτι εγώ. Όταν κάτι δεν έχει να κάνει με κάτι που είπα εγώ, δεν με αφορά», είπε ο Γιώργος Καραμίχος στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Δείτε επίσης! Μάρκος Σεφερλής: Το ξέσπασμα της μητέρας του - "Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο"

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Γιώργος Καραμίχος όταν βρέθηκε καλεσμένος στην ΕΡΤ, είχε σχολιάσει τη σάτιρα στο θέατρο, χωρίς όμως να κατονομάζει τον Μάρκο Σεφερλή.

«Όταν ένας άνθρωπος γεμίζει το θέατρο ξεφτιλίζοντας κάποιους άλλους ανθρώπους και όλοι γελάνε από κάτω, αυτό σημαίνει κάτι για τους ψηφοφόρους. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν… Όταν βρίσκουν αστείο κάτι που είναι κακής αισθητικής και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα πρόσωπα ή γεγονότα, η αισθητική είναι μεγάλο πακέτο... Υπάρχει κακή και καλή σάτιρα. Η αισθητική κάνει τη διαφορά, να υπάρχει μια ομορφιά, μια ευμορφία, ένα σχήμα στον τρόπο που θα πεις κάτι», είχε πει ο Γιώργος Καραμίχος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)