Celebrity

07 Οκτωβρίου 2024 07:58

Σία Κοσιώνη: "Ο Χάρης Δούκας στην Αττική, δήμαρχος Αθηναίων, στην Αττική ξαναλέω, είναι τέταρτος"

Σία Κοσιώνη: "Ο Χάρης Δούκας στην Αττική, δήμαρχος Αθηναίων, στην Αττική ξαναλέω, είναι τέταρτος"

-

Έπειτα από ένα πραγματικό θρίλερ ο Χάρης Δούκας ήταν τελικά αυτός που πήρε την δεύτερη θέση στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ και εξασφάλισε την συμμετοχή του στον Β΄ γύρο.

Πρώτος τερμάτισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ ο Χάρης Δούκας κέρδισε στο νήμα τον Παύλο Γερουλάνο.

Η διαφορά του κ. Δούκα και του κ. Γερουλάνου ήταν μερικές εκατοντάδες ψήφοι, με το μεγάλο θρίλερ να εξελίσσεται στην Αττική, όπου ο κ. Γερουλάνος ήρθε πρώτος, η Άννα Διαμαντοπούλου δεύτερη, ο Νίκος Ανδρουλάκης τρίτος και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, τέταρτος.

Την εκλογική αναμέτρηση για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε στον ΣΚΑΙ η Σία Κοσιώνη, η οποία όταν είδε τα αποτελέσματα από την Αττική δεν έκρυψε την έκπληξη που της προκάλεσε το ποσοστό του Χάρη Δούκα.

"Για τον κ. Δούκα δεν περίμενες μεγαλύτερο ποσοστό στην Αττική; Με δεδομένο ότι είναι εκλεγμένος δήμαρχος Αθηναίων" ρώτησε αρχικά η Σία Κοσιώνη, απευθυνόμενη στον συνάδελφο της, Παναγιώτη Λάμψια όταν αντίκρισαν την κάρτα με το 23,7% της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων για τον νομό Αττικής.

Στη συνέχεια, η Σία Κοσιώνη επανήλθε στα ποσοστά του νομού Αττικής και είπε: "Η δύναμη του κ. Δούκα είναι στην περιφέρεια, δεν ξέρω που ακριβώς στην περιφέρεια. Το επισήμανε πριν πολύ σωστά ο Βασίλης Χιώτης, γιατί δεν είναι ούτε στην Κρήτη, ούτε στην Θεσσαλονίκη, όπου έχουμε στοιχεία. Η δύναμη του κ. Γερουλάνου είναι στην Αττική, όπου ο κ. Δούκας στην Αττική, δήμαρχος Αθηναίων ο κ. Δούκας, στην Αττική ξαναλέω, είναι τέταρτος. Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε και τα στοιχεία της Α’ Αθήνας που είναι εκεί που τον τίμησε ο Ελληνικός λαός, να δούμε ποια είναι η επίδοση του. Προσφέρεται προς άλλου είδους συμπεράσματα αυτό το ποσοστό προφανώς".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)